2016 – GODINA NADMUDRIVANJA, BORBI I ZAHVALNOSTI
U godini koja je pred nama trebat će mnogo trezvenosti i mira da se stvari sagledaju u pravom svijetlu. Posebna iskušenja događat će se u područjima kao što su svjetonazori, religijska pitanja, ideologije... Godina pred nama donijet će česte izazovne aspekte između pokretnih znakova (Strijelac, Riba, Blizanac, Djevica) što će rezultirati nizom nadmetanja na intelektualnoj razini, sasvim neočekivanih i nerealnih mišljenja, te poteza koji će ponekad graničiti s razumom.
Trebat će mnogo trezvenosti i mira da se stvari sagledaju u pravom svijetlu. Ne vjerujte ničem što ne dira vaše srce. Ostajte na zemlji i držite se činjenica.
Pokretni znaci bit će u iskušenjima, no uz pristup da uvijek prespavaju prije odluka, mnoge promjene su vjerojatne i moguće.
Posebne zahtjevnosti događat će se u područjima kao što su svjetonazori, religijska pitanja, ideologije, visoka znanja, daleka putovanja.
Kardinalni znaci (Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi) već su ojačali prethodnih godina i lakše će se nositi sa svim što im bude dolazilo na njihovu putu tokom ove godine. Jarci će biti temelj obnove i njihova mudrost dolazit će do izražaja u mnogim kriznim situacijama. Vage će u drugom dijelu godine procvjetati.
Fiksni znaci vozit će ujednačeno s tim da će Lavovi morati potegnuti jače nego prošle godine, a Škorpioni će imati dodatnih aktivnosti što će im život učiniti uzbudljivijim.
Kod mnogih ljudi bez obzira na znak (a povezano s individualnim natalnim kartama) počet će se pokazivati i prvi konkretni rezultati određenih promjena zbog čega će neki postajati sve zahvalniji.
Više o očekivanjima u 2016. za svaki pojedini astrološki znak pročitajte na naslovnici našeg portala uskoro...
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve