2018. - ŠTO ČEKA KOJI ZNAK?
Pred nama se uskoro otvara prostor i vrijeme koje je pročišćujuće i u kom sve više može opstati samo ono što zaista jest, što je realno moguće. Rezultat je to prelaska Saturna u Jarca. Najznačajniji pomak u 2018. godini bit će to što će se istina, kakva god ona bila, prekrasna ili surova, obznaniti u svom svom realitetu. Za mnoge će ovo biti kraj njihova pretvaranja. Za nekog drugog, dugo i željeno čekano obznanjenje istine.
Utjecaj je to Saturna koji će 21.12.2017. nakon 29,5 godina zaploviti svojim područjem, odnosno sazviježđem Jarca.
Kad se Saturn vrati kući - u Jarca, što je najznačajniji tranzit i promjena na nebu idućih mjeseci, a isti će tranzit potrajati 2,5 godina, može se reći da će procjene, uvidi, spoznaje, otkrića i dakako promjene, biti utemeljene na zaslugama, trudu, iskrenim pregnućima, dugotrajnim vrijednostima. Nema više provlačenja, glumatanja, laganja, manipulacija (one će propadati iil će biti prozrene u trenutku). Sve će to ustupiti mjesto svemu onom što ima pečat trajanja i održanja na dulje vremenske staze. Moglo bi se reći da odsada u prvi plan dolaze trajne i vječne vrijednosti.
Tim više, jer će isti taj Saturn u Jarcu biti u odličnim aspektima s drugim sporijim planetama na nebu, te će njegov utjecaj većinom biti pozitivan, a akcije će biti usmjeravane u pravcu ogoljenja stvari do njihove srži i svrhe, do one prave istine.
Kad 16.5.2018. i Uran nakon 84 godine dotakne sazviježđe Bika i krene istim, bit će trigonom potpomognut od Saturna u Jarcu, pa će se neočekivano dobre promjene pokrenuti još jače.

Kako će sve to djelovati na svaki pojedini astrološki znak i što možete očekivati u Novoj 2018. godini, pročitajte uskoro u našem Velikom Godišnjem horoskopu po znacima...
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve