KAKO OTKRITI ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST
Zanima vas kakva je projekcija moguće budućnosti s vama dragom osobom? Evo kako sami možete izraditi vaš kompozit. Za sve one koji misle svojom glavom i postavljaju si pitanja kakve opcije imam u budućnosti s tom i tom osobom, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom odnosu, kroz kompozitni horoskop sigurno ćete otkriti u kom području života i na koji način bi se vaš međusobni odnos mogao ostvariti. Odnosno, dobit ćete prilično jasan odgovor na ono često postavljano pitanje: Kako bi nam bilo kad bi bilo....?

Prije nego pojasnimo što je KOMPOZIT, da biste ga napravili potrebne su vam slijedeće informacije: datum, sat i mjesto rođenja za vas i za osobu s kojom radite kompzit.
Ako to imate, uz malo matematike i geometrije, možete krenuti.

Što je kompozit?
Kompozit je jedna od metoda analize dvaju horoskopa, a bazira se na EKVIDISTANC sistemu.
Uzima se točna sredina istih pozicija i stvara „nova natalna karta“, na neki način presjek za dvije osobe. Može se relativno lako izraditi ako se imaju dvije natalne karte osoba kojim se to radi i nešto znanja iz matematike i geometrije.
Uzima se stupanj na kom je Sunce jedne osobe i stupanj na kom je Sunce druge osobe, pa se izračuna srednje mjesto u krugu Zodijaka za „zajedničko“ Sunce. Npr. 5 Ovna i 5 Blizanca, naći će se na 5 Bika. Ako su npr. dvije iste točke ne udaljenosti od 180, računa se na onu stranu koja je bliža, tj. kraća (npr. 1,2 Ovna i 1,4 Vage, onda će ekvkdistanc te točke ipak biti na 1 i nešto Jarca, jer je to bliže).
Tako se izračunaju sve točke iz dva horoskopa (iste planete, iste osi polja, znači npr. os 2. polja jedne osobe, i os 2. polja druge, podznaci, Zeniti, čvorovi, sve) i dobije se „nova“ natalna karta, prosjek za dvoje, tj. KOMPOZIT.
Kompozit nije realna natalna karta neke osobe, to je presjek ili zbroj vaših zajedničkih mogućnosti, no on gotovo nepogrešivo pokazuje u kom će se području života i u kojim temama dvije osobe naći. Ili se neće naći prema vašim očekivanjima, nego će se dotaknuti u nečem sasvim drugom.
Npr. ako je naglašena 5. i 7. „zajednička“ kuća radi se o ljubavi i mogućem braku i potomstvu, ako je 6. ili 10., radi se o odličnim poslovnim mogućnostima suradnje, ako je jaka zajednička 2., bit će novca i zarade, ako je jaka 4., odnos će se ostvarivati kroz jak domaći kućni život, obiteljski, jaka 3. bez drugih jačih naznaka – osobe će samo puno pričati, no ništa više preko toga, ili će odnos biti više na intelektualnoj razini, ako je sve raspršeno, osobe će se baviti svime pomalo, a ništa bitno, ako je 3. ili 9. putovat će, ako je jaka 11., eto pravih prijatelja, jaka 12. jaka telepatija, istraživanja ili slično, etc. Također treba gledati i u kom znaku se sastaje najviše vaših zajedničkih planeta, pa sve protumačiti i kroz prirodu tog znaka.
Osim kompozita, dobro je pogledati i sinastriju, tj. usporedne aspekte vaših stvarnih natalnih karti (to možete na našem portalu u rubrici Natalne karte – Vi i vaš partner), kako biste imali potpunu sliku, no kompozit gotovo nepogrešivo pokazuje teme u kojim bi se osobe mogle naći.

Želite li provjeriti što vas čeka s nekom vama bliskom osobom i koje sve mogućnosti imate, prvo saznajte podatke osobe.
Idite na ovom portalu u rubriku Natalne karte, ubacite podatke, očitajte simbole, ako imate volje, precrtajte sve u krug od 360 stupnjeva i računajte.
Kad iscrtate vaš zajednički kompozit, počnite analizirati.
U arhivi naših članaka naći ćete mnoštvo njih o značenjma kuća, ili polja, kako je kom draže, planeta i aspekata. Možete proguglati i još poneku sličnu stranicu, no radeći sami vaš kompozit, vjerujte, i sami ćete otkrivajući, dolaziti do nekih vrlo jasnih naznaka i rješenja.
Kad jednom krenu odgovori, postavljat ćete sebi nova i nova pitanja. No o njima, nekom drugom prilikom. Sretno!
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve