RECIKLIRANJE ZLOČESTIH
Opet ste se iznenadili otkrivši što se zapravo krije iza lica osobe za koju ste bili uvjereni da vam je prijatelj(ica). Što sad? Kako to okrenuti u svoju korist? Uvijek se radi o borbi između dobra i zla. Istina je da nitko nije savršen, zbog toga i hodamo po Zemlji. Inače bismo već bili gore, u nebeskom svijetu.
No pravo je pitanje – zašto netko padne u iskušenju, a netko baš suprotno, ojača? Zašto neka duša na putu svog razvoja uspije prebroditi iskušenje i izađe kao pobjednik, dok druga padne i zaglibi još dublje?
Upravo je to škola života, a nema opravdanja za one koji u iskušenjima postupe zlo, jer uvijek postoji način za obraniti se od toga, a to je IZBOROM dobrih misli, dobrih riječi, dobrih ispravnih djela. I to ne samo jedno od toga, nego zajedno, u jedinstvu. Jer puno je onih koji jedno pričaju, drugo misle, a treće rade. Takvi ne valjaju.
Zato uvijek dobro promatrajte što netko govori, a što radi, kako postupa u vezi toga. Ako su to dvije različite stvari, osoba nije u redu. (Što netko misli, ne možete znati, osim za sebe ili osim ako ste jako intuitivni).
Svaka duša u dubini zna što je ispravno, a što nije, i ako samo malo pažljivije posluša sebe, zna i što joj je činiti.
Zato nema opravdanja za zlo, a pogotovo u današnje vrijeme koje mnogi prepoznaju kao „posljednje dane“ u kojim su izazovi i iskušenja sve veći.

Kako ćete se obraniti od zla?
Jednostavno. Tako da u trenutcima iskušenja (kad postoje samo dvije opcije: postupiti dobro ili loše, a svatko u dubini duše zna što je ispravno) pažljivo oslušnete svog unutrašnjeg duhovnog vodiča koji će vas usmjeriti da IZABERETE dobro.
No što kad primijetite da je pred vama osoba koja vas svojim postupkom povrijedi, koja se dugo predstavljala ili pretvarala da je jedno, a zapravo je drugo, mislili ste da je dobra, a zapravo je zla?
Maske padaju svakodnevno i sigurno već imate takvo iskustvo. Što onda?
Prvo što trebate je suzdržati se od reakcije. Ostanite MIRNI. Tako ćete svojoj duši dati malo vremena da sagleda stvar u istini i pripremi se za dalje, a još više da se ne uvuče u vrtlog loše energije kojom bi se zločesta osoba željela nahraniti. Kad ste sigurni da imate posla s lažnim prijateljem (prijateljicom), ili što već je, distancirajte se.
Možda će vas zaboljeti što je tako kako jest, ali dugoročno gledajući, zdravije je imati jednog, ali pravog prijatelja, nego gomilu lažnih. To treba samo onima koji robuju taštini, pretvaranju, a iznutra su puni vlastitih otrova mržnje, ljubomore i zavisti.

Što vi imate od toga da iz svog života jednostavno izostavite takve osobe – kad ih prepoznate i kad se, silom prilika, razotkriju?
Imate puno toga. Imate prije svega istinu, a istina oslobađa. Kako? Tako da odsad imate čist put i otvorena vrata za nekog novog, pravog i iskrenog prijatelja. Jer, koliko je onih koji su svojim umjetnim riječima i djelima blokirali i uzimali vam vrijeme i energiju koristeći vas samo za hranjenje vlastite sebičnosti, a vi od toga niste imali baš ništa?
Ako sumnjate, sjetite se definicije dobrog odnosa.
Dobar odnos je onaj koji vas uzdiže, a loš je onaj odnos koji vas spušta. Pa zapitajte se koliko puta i u kojim prilikama ste se osjećali dobro, a kad loše u nečijem društvu? Neka vam to bude kriterij. Ako ste se osjećali dobro, odnos je bio na obostranu radost, jer dobro se dobrim vraća. A ako ste se osjećali loše, nemojte vraćati milo za drago, nego se udaljite od te osobe. Tako ćete zaštititi sebe, a loše će vibracije ostati toj osobi, kako ih i zaslužuje.
Kako duša zna što je dobro, a što loše, kad se distancirate, vidjet ćete da vam ta osoba neće tek tako moći izaći pred lice, a niti vas pogledati u oči. Zašto? Zato jer njena duša zna da je učinila zlo. U nekim slučajevima, tek ako se duboko preispita i iskreno požali, možda se pojavi pred vama i iskreno vas zamoli za oprost. No to je zaista rijetko.
Danas lažne prijateljice i prijatelji imaju vrlo suptilnu mimikriju i mogu vam se predstavljati kao nešto sasvim drugo od onog što jesu. Ipak, dođe trenutak kad se istina mora obznaniti, a vi budite budni da to uočite.

Što još možete imati od toga, osim istine, čišćenja svog života i otvorenosti puta za neke dobre, prave ljude?
Preispitivanje iskustva, arhiviranje dojmova, oprez za ubuduće, snagu i jasnoću razlučivanja sličnih osoba koje ćete možda sresti – više vas neće moći prevariti kad jednom razotkrijete takve osobe, a štoviše, može ćete i nekom, vama dragom, na vrijeme ukazati da li je možda u odnosu s nekom ne baš dobrom osobom. Bit ćete obogaćeni iskustvom.

Postoji još nešto, a to se zove RECIKLIRANJE zločestih. Radi se o primjeni dobro poznate izreke: SVAKO ZLO ZA NEKO DOBRO. Ukratko, nakon što ste prošli to što ste prošli i uvidjeli tko vam je pravi prijatelj, a tko nije, prihvatite realitete i vjerujte svom unutrašnjem glasu. Znajte da ste upravo postali ZRELIJI i spremniji za nešto daleko bolje od onog što je iza vas.
Uprite se o prošlost kakva god bila i odrazite se u nov početak. Tako ćete iskoristiti sve loše energije koje su vam projicirali zločesti, a njih ćete istovremeno upotrijebiti kao reciklirani materijal za buduće uspjehe.

Usput, zapamtite i povremeno ponavljajte u sebi i broj-šifru koji ruski znanstvenik Grigorij Grabovoj daje za pretvaranje negativnog u pozitivno: 1888948.
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve
Banner
 • Vanesa - Kod 60

  Operater je slobodan

  TAROT

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 60

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Sofija - Kod 80

  Operater je zauzet

  TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 80

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Azra - Kod 02

  Operater je slobodan

  VISAK, TAROT, VIDOVITOST, LJUBAVNA PREDVIĐANJA

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 02

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Kety - Kod 32

  Operater je slobodan

  VIDOVITOST, ASTROLOGIJA, TAROT, BIOENERGIJA

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 32

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Verica - Kod 35

  Operater je slobodan

  TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 35

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Matea - Kod 51

  Operater je slobodan

  SUDBINSKE KARTE, RAZGOVORI

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 51

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Marinela - Kod 17

  Operater je slobodan

  TAROT, VISAK, VIDOVITOST, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE KARTE

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 17

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Iva - Kod 03

  Operater trenutno ne radi

  TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 03

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Hela - Kod 85

  Operater trenutno ne radi

  TAROT KARTE, NUMEROLOGIJA, PRUŽANJE ENERGIJA NA DALJINU

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 85

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Ela - Kod 151

  Operater trenutno ne radi

  ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 151

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Pregled svih naših operatera >>

 
Pitaj tarot