SATURN U JARCU

Jednom u 29,5 godina Saturn prolazi određenim znakom, no kad je to znak Jarca, to je još jače. Evo što će takav tranzit donijeti. On se već događa.

Saturn, jedan, jedinstven, neponovljiv i veličanstven, jedini koji ima očite prstenove oko sebe koji ga već i vizualno izdvajaju od ostalih, od 21.12.2017. nalazi se u svom sjedištu, u znaku Jarca, i tu će ostati cijele iduće dvije i pol godine. Tranzit je to koji se događa jednom u tridesetak godina.

Satun je Bog vremena i što vrijeme teče dalje i mnogima odnosi, njemu samo donosi. Jer on je vladar vremena koje je za njega relativan pojam. Što dulje, to jače, bolje i čvršće. Jasno je da vlada i takvim znakom, Jarcem.
Jarci koji su po prirodi maratonci i koji dok su mladi, preozbiljni su, a kako vrijeme ide dalje, oni su sve mlađi i jači i usporedite li ih s drugima iz njihove generacije, dok drugi postaju starci, Jarci su tek sad mladci. I što stariji, to veseliji.

Vrijeme koje je obilježeno tranzitom Saturna po Jarcu (moglo bi se jednostavno reći Saturn se vratio kući), uvijek je markantno bez obzira na aspekte koje isti planet tvori s nekim sporijim planetama u svom hodu.
Kad se Saturn vrati kući, on je svoj, jak i neumoljiv. On će svakako ispoljiti sve svoje osobine na najjači mogući način. Ono što ćete sigurno primijetiti, jest to da nema šale sa stvarima s kojim ste se prije možda voljeli poigravati. Sve se uzima onako kako jest, i na neki način ozbiljno.

Svi koji misle zaista, iskreno, bez prenemaganja, svi koji su prirodni, čestiti, koji drže do stvari onakve kakva zaista jesu, svi koji žele spoznati o čemu se zapravo radi, koja je svrha onog što ih zanima, svi takvi će doći na svoje dok je Saturn u Jarcu.
Svi koji landraju, prenemažu se, lutaju, lelujaju, glumataju, izvrdavaju, lažu, mažu, iskorištavaju nečiju iskrenost, svi takvi morat će se suočiti sa pravim stanjem stvari i pogledati sebi u lice. A to neće biti nimalo lako, jer Saturn zahtijeva istinu, red, rad, disciplinu, urednost, poštenje. Sve će se ogoliti, sve će se razotkriti.

Pa kad malo jače osjetite ovakve situacije ili vibracije, zapitajte sebe gdje ste i u kojoj ste temi oni prvi, a u kojoj oni drugi. Ili ste isti u objema? Samo onaj koji se zaista zapita o istini, do nje i dolazi.

A istina, ako imate hrabrosti, uvijek dovodi do – slobode.

Stoga, nakon Saturna u krugu Zodijaka slijedi Uran koji je simbol slobode. No do nje se može doći jedino ako svladate lekcije Saturna koji će iduće dvije i pol godine stalno priozvoditi stanja i prilike da spoznate ne samo sebe, nego i druge oko sebe, kakvi oni zaista jesu.
I ako se pri tom i opečete, ne brinite. Istina je zdrava, daleko zdravija od ispraznog blebetanja, ogovaranja, ili još gore, lagana drugih, a onda i samog sebe.

Vrijeme koje je upravo počelo donijet će mnoga suočavanja koja nekim neće biti ugodna, no mnogima će biti baš pravedna.

Svi oni koji žele raditi na sebi i uopće raditi nešto konkretno, bit će pozvani na Saturnove puteve koji će ih, ako budu radili predano, ozbiljno i cjelovito, sigurno odvesti na sam vrh, a u najmanju ruku tamo gdje im je i mjesto.
I svatko će se na kraju ove priče (za dvije i pol godine) zateći sam pred sobom s pitanjem – zašto, te s jasnim odgovorom – zato, a u sadržaju istog bit će jasno da je svatko stigao tamo gdje mu je i zasluženo mjesto proporcionalno njegovoj zrelosti i spremnosti za uporno slijedi svoj put, ni više, ni manje.
I neće biti mjesta nikakvom prigovoru. Jer Saturn je cjelina za sebe koja, ako je prihvatite, može od vas učiniti nešto veliko, no uvijek zasluženo vašim trudom i vašom snagom.
Potrebno je samo biti budan i svjestan ove velike prilike.

Da ponovimo, za informaciju, idući ovakav tranzit Saturna po Jarcu dogodit će se tek za 29,5 godina.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve
Banner
 • Vanesa - Kod 60

  Operater je slobodan

  TAROT

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 60

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Sofija - Kod 80

  Operater je slobodan

  TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 80

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Azra - Kod 02

  Operater je slobodan

  VISAK, TAROT, VIDOVITOST, LJUBAVNA PREDVIĐANJA

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 02

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Kety - Kod 32

  Operater je zauzet

  VIDOVITOST, ASTROLOGIJA, TAROT, BIOENERGIJA

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 32

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Verica - Kod 35

  Operater je slobodan

  TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 35

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Marinela - Kod 17

  Operater je slobodan

  TAROT, VISAK, VIDOVITOST, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE KARTE

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 17

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Biserka - Kod 71

  Operater je slobodan

  TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  TEL: 064/628-628 - Kod 71

  (tel: 6,99 kn/min - mob: 8,41 kn/min)

 • Marijana - Kod 98

  Operater je slobodan

  TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 98

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Iva - Kod 03

  Operater trenutno ne radi

  TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 03

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Hela - Kod 85

  Operater trenutno ne radi

  TAROT KARTE, NUMEROLOGIJA, PRUŽANJE ENERGIJA NA DALJINU

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 85

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Pregled svih naših operatera >>

 
Pitaj tarot