ZNAKOVI I INTUICIJA
Intuicija je najdublja i najtočnija vrsta spoznaje. Njoj ne trebaju dokazi, a često se događa spontano. To je ono kad jednostavno znamo istinu. Kome je svojstvena? Istina je važna jer ukazuje na bit stvari. Svi koji ne misle tako slabi su i zavaravaju se, a njihov je razvoj ograničen.
Kao što je važno biti ono što jesmo (i ne pretvarati se) jer je to jedini put ka pravoj sreći, tako je važno i spoznavati svijet na istinski način, onakav kakav jest. Najbolji alat za to je naš unutrašnji glas koji treba njegovati i razvijati jer je on nepogrešiv vodič na našem putu.
Intuicija u astrologiji često se povezuje s Uranom i Neptunom.
Uran daje kratke, nagle i potpuno točne uvide u trenutku, pa čovjek kojem je on dobro postavljen u natalnoj karti može spoznati istinu o nečem u jednom dahu, te isto tako naglo promijeniti svoje ponašanje što druge može čuditi.
Intuicija povezana s Neptunom ide kroz vizije, slike i boje, a uvidi su finiji. Čovjek koji otkriva na taj način upija sadržaje i spoznaje također vremenski relativno brzo, ali bez naglosti.
Ovisno o individalnoj natalnoj karti možemo vidjeti koliko je tko kapacitet za spoznaje intutitivnog tipa, svatko ih ima, a o njemu ovisi da li će slušati svoj unutrašnji vodič ili ne.
Ovdje dajemo neke orijentacijske putokaze prema Sunčevim znakovima kako koji doživljava intuiciju, da li joj vjeruje i koliko je otvoren za istu.

OVAN
Kad nešto shvati svojim šestim čulom, on će odmah početi djelovati prema svojoj spoznaji. Obično ima kratke i brze uvide i ne voli komplicirati stvari. Njemu je dovoljna jedna slika, jedan glas i sve mu je jasno. Takva mu je priroda.

BIK
Bika će inutitivni uvidi isprva zbunjvati. Imat će ih potrebu provjeriti. Ponekad će tražiti i opipljiv dokaz za svoju spoznaju, a ako ga odmah ne nađe, spreman je i pričekati. U stvarima gdje se traži takt to je dobro, a gdje treba djelovati odmah, kasnit će.

BLIZANAC
Njegova znatiželja bit će dvosjekli mač kad nešto shvati na intuitivan način. Neki će poželjeti još informacija, ali one intuitivne su kratke i bez previše detalja, pa se može događati da istim dodaje svoje konstrukcije i razvodni jasno viđenje.

RAK
Prihvatit će sve intuitivne spoznaje cijelim svojim bićem kao nešto dato i sudbonosno, no ovaj stav da je to gotova stvar može ga blokirati da nove uvide nadograđuje činjenicama iz realnog života. Potrebno je širom otvoriti oči i iznutra i izvana.

LAV
Njegova tašina može mu biti i zamka. Kad shvati nešto važno i veliko, poželjet će to rastrubiti cijelom svijetu bez takta ili će se hvaliti na jednak način. Tako si može priskrbiti mnogo neprijatelja ili se zamjeriti drugima. Intuicija zahtijeva obzir i tišinu.

DJEVICA
Njeni uvidi obično su dobri i precizni, no sklonost da ih obogati još nizom detalja može je odvesti na stranoputicu. Umjesto da nove spoznaje praktično uklopi u život, ona se može upustiti u beskrajno analiziranje bez kraja i konca. Intuiciji to ne treba.

VAGA
Bit će sve u redu ako intutivne spoznaje ne uzme previše k srcu. Vaga će znati razlučiti što jest istina, a što nije, no vjerojatno će dugo vagati što sad s tim napraviti. Najgore je ako proradi njena tankoćutnost, pa se zaplete u neodlučnost.

ŠKORPION
Ovo je majstor kojem ništa intuitivno nije strano. On jednostavno zna da je to točno i da je to baš tako. Jedina nevolja mu je ako ovakve spoznaje iskoristi u negativnom pravcu, na primjer za osvetu. No to je već stvar suzdržanosti jakog karaktera.

STRIJELAC
U stanju je nove spozje podijeliti sa cijelim svijetom, ali i raspršiti ih i razvodniti. Previše filozofiranja oko neke teme koja je u startu intuitivnim uvidom sasvim jasna, neće ga odvesti nikamo osim u labirint beskonačnog lutanja.

JARAC
Njega uvijek zanima sama svrha stvari i kad do nje dođe intuitivnim uvidom, imat će je potrebu zapamtiti, arhivirati, uzdići do razine spomenika. Važno je ne zaboraviti kako istu novu spoznaju primijeniti u svakodnevnom životu.

VODENJAK
Njime vlada Uran i on kroči kroz život s nizom jakih uvida, a prečesto ne zna što bi s njima. Potrebno je poraditi na vlastitoj orijentaciji u skladu sa svojim željama i potrebama kako bi intuicija, osim eksperimenta i ekstravagancije, dobila praktični životni smjer.

RIBE
I one žive u svom svijetu, a njima vlada Neptun. Često im je sve jasno, ali ne žele to priznati jer su ili slabe ili lijene. Važno je što više razvijati smisao za realnost i ojačati poveznicu između intuitivnih vizija i stvarnog života. Nešto od toga treba i ostvariti.
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve
Banner
 • Ela - Kod 151

  Operater je slobodan

  ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 151

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Ariana - Kod 61

  Operater je zauzet

  ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 61

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Zita - Kod 111

  Operater je zauzet

  TAROT SVJETLOST DUŠE

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 111

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Deni - Kod 15

  Operater je slobodan

  TAROT, TAROT MARSEILLE, LJUBAVNI TAROT, VISAK

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 15

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Jana - Kod 49

  Operater je slobodan

  TAROT

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 49

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Sanja - Kod 07

  Operater je zauzet

  TAROT, EGIPATSKI TAROT, VISAK, RUNE, NUMEROLOGIJA, ASTRO TAROT

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 07

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Vera - Kod 27

  Operater je slobodan

  VIDOVITOST, ALTERNATIVNI SAVJETI, TAROT, ANĐEOSKE KARTE, I CHING

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 27

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Operater je slobodan

  TAROT, JIJING, ARHETIPSKI KOTAČ, PRAKTIČNA INTUICIJA, KROMOTERAPIJA, BIBLIOTERAPIJA (TERAPIJA ČITANJEM I PISANJEM), NUMEROLOGIJA, RADIESTEZIJA

  TEL: 064 628 628 - Kod 36

  (tel: 6,99 kn/min - mob: 8,41 kn/min)

 • Iris - Kod 84

  Operater je slobodan

  VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  TEL: 064/628-628 - Kod 84

  (tel: 6,99 kn/min - mob: 8,41 kn/min)

 • Vesna - Kod 05

  Operater je zauzet

  NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  TEL: 064/50-50-20 - Kod 05

  (tel: 3,49 kn/min - mob: 4,78 kn/min)

 • Pregled svih naših operatera >>

 
Pitaj tarot