ASTROAKTUALNOSTI - BURNI DANI - IZDRŽITE

Pred nama su dani s dosta izazovnih aspekata, pa pogledajmo kako tome doskočiti.

Ovih dana planete se slažu u prilično aktivne opozicije između Škorpiona i Bika. 

Premda to već mnogi osjećaju, no tijekom ovog vikenda aspekt opozicije između Marsa u Škorpionu i Urana u Biku bit će egzaktan, a u sve je upleteno i Sunce koje će biti u konjukciji sa Marsom. 

S druge strane, nasuprot je i Jupiter u Biku i premda je opozicija s njim već na izlazu, sve prije spomenuto dići će tenzije na kvadrat. 

Mars opozicija Uran je aspekt praska, eksplozije, ishitrenih naglih neočekivanih djelovanja koja se aktiviraju trenutačno i nakon kojih teško da ima povratka na staro. Neki ga zovu i aspekt pucanja. 

Sunce i Mars u konjukciji daje probitačnost, snagu, no u ovom slučaju pitanje je za što? Koliko može biti konstruktivan kad je i Sunce u opoziciji s Uranom što je opet aspekt naglih neugodnih promjena tipa više sile. 

Zaštitni aspekt na ove opozicije jest trigon s Neptunom iz Riba, pa bi sve moglo biti ublaženo maštom, suosjećanjem ili pak bijegom u neki svoj svijet dok oluja ne prođe. 

Na sve to nadovezuje se i Mlađak u Škorpionu koji će na nebu zaživjeti u ponedjeljak, 13.11. i također biti upleten u spomenute opozicije. Nedstajat će razuma, prepuštanje emocijama bit će u kombinaciji s agresivnošću, taština i sklonost da se stvari rješavaju pod svaku cijenu mnogima će biti iskušenje. 

Od utorka kad Mlađak prođe, sve ovo popušta, no treba imati na pameti da Mars polako ulazi u kvadrat sa Saturnom koji je na samom početku Riba što je opet aspekt za činjenje stvari na silu. Ostat će još taj uteg s kojim će trebati balansirati. Koliko će oni koji odole iskušenjima prevrata pod svaku cijenu biti zadovoljni što su izdržali do tada, toliko će u nastavku još uvijek postojati opasnost da se zglajza u neku vrstu nasilnog djelovanja koje nikom ne donosi dobro. 

Znači u danima koji dolaze pokušajte sačuvati unutrašnji mir, i držite se one "Strpljen, spašen." Jer ako vidite da ne možete puno promijeniti, mudro pričekajte da ovi aspekti popuste i prođu. Tada ćete se mirno ušetati u bilo koju temu s nekim konstruktivnim rješenjem ili prijedlogom. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve