ASTROAKTUALNOSTI - KONJUKCIJA VENERE, PLUTONA I MARSA

Ovaj vikend bit će u znaku konjukcije Venere, Plutona i Marsa u Vodenjaku.

U subotu, 17.2. Venera prelazi u znak Vodenjaka i odmah nalijeće na Pluton koji je na samom početku znaka. Kako je Mars koji stupanj dalje, dogodit će se trostruka konjukcija u kojoj će Venera biti u sredini između Plutona i Marsa. 

U zraku će biti nešto strastveno, za neke obojano fatalnošću, emocije će biti vrlo duboke, neki će funkcionirati na podsvjesnoj razini. Bit će i onih kratkog fitilja, što se emocija tiče. 

Budit će se sve skriveno i tajanstveno u osjećajima, odnosi  će se razvijati do samog središta duše, a potreba da se izraze varirat će od emocionalnih ispada u stilu najvećih drama, pa sve do tihih čitanja između redova i fatalnih pogleda oči u oči. 

Zavodljivost će biti na vrlo visokoj razini, a kako je ova snažna konjukcija u trigonu s Mjesecom koji će biti u Blizancu, ljubavna komunikacija bit će dignuta na kvadrat i mnogi će jednostavno osjećati da se moraju izraziti, pa kud puklo da puklo. 

To znači da su moguće snažne izjave ljubavi ili mržnje, izljevi strasti preko granica, kao i uživanje bez mjere. 

Na kolektivnoj razini nedostajat će razuma i mogući su ispadi masa bez puno pameti, a motivirani čistim pražnjenjem unutrašnjih stasti i frustracija. 

Bilo bi dobro zadržati malo trezvenosti, barem radi ravnoteže. 

Venera će biti u Vodenjaku do 12.3.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve