ASTROAKTUALNOSTI - MERKUR KREĆE DIREKTNO

Ovaj vikend, točnije 5.2., Merkur napokon kreće direktnim hodom.

Retrogradni hod Merkura obično se događa barem tri puta godišnje u periodima od oko dve-tri tjedna. Vrijeme je to kad se događaju zastoji, padaju sustavi, komunikacija je otežana, promet također, živciramo se zbog svega, kasnimo, bilo mi, bilo poruke, poslovi, događajuse odgode. 

A onda dođe dan, kad se sve počinje odvijati više manje kako treba, sve se vraća u svoj tijek i mi doalzimo u ravnotežu. Ono što smo možda trebali dodatno proraditi, proradili smo, (koji put i silom prilika), i sve je nekako jasnije.

Ovaj put Merkur kreće direktno 5.2., pa do tog datuma ne brinite kao nešto kasni ili se odgađa. Sve će kad tad doći na svoje mjesto, a vi buditr strpljivi.

Merkur je proteklih dva tjedna prelazio i preko Plutona, a sad će ga u direktnom hodu preći još jednom. Ova konjukcija predstavlja aspekt dubinskih uvida, poput antene, kad možemo dokučiti i ono čega inače nismo uvijek svjesni. Sve se događa u Jarcu, pa je za očekivati da će sve i svi oni koji su na vladajućim pozicijama malo jasnije vidjeti kako stoje stvari, a time i postupati s više razuma. 

Nadajmo se i da će panedmija omikrona početi jenjavati, jer će sve krenuti malo normalnijim tokom. Za očekivati je prihvaćanje stvari kakve jesu i na prirodan način, bez pritiska i sile. Spoznali smo što smo trebali, a sada treba živjeti dalje u skladu s tim.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve