BABY LASAGNA I EUROSONG

Što kažu zvijezde o Baby Lasagni i ovogodišnjem Eurosongu?

Marko Purišić rođen je 5.7.1995. ne znamo u koje vrijeme, ali se iz samog datuma dosta tog vidi. 

Rak s Mjesecom (vladarem Sunčeva znaka) u Vagi, sigurno je emotivac i ima osjećaj za neke fine stvari. No opozicija Marsa i Saturna na osi Djevica-Riba daje mu određenu snagu koja može pokrenuti brda, ali uz uvjet da ne preforsira stvari. Uvijek treba znati stati na loptu na vrijeme. 

Venera u Raku, Merkur u Blizancima, prilično dobro za pisanje pjesama. 

Jupiter u Strijelcu svakako potencira uspjeh u inozemstvu, a kako je isti planet u sekstilu s generacijskom konjukcijom Urana i Neptuna u Jarcu, to su kombinacije nevjerojatne i teško predvidive. Pa kad se pročulo kako je uopće iz rezerve upao na Doru i pobijedio, a sad krenuo i korak dalje, to je taj aspekt. 

Na dan održavanje finala Eurosonga, 11.5., već će zaživjeti stellium planeta u BIku, što Marku odgovara, a kako je isti dan i Mjesec u Raku, njegovom Sunčevom znaku, što drugo reći nego - iznimna popularnost je zajamčena. Mjesec u tom tranzitu doseže trigon sa Saturnom u Ribama (opet dobro za Marka jer ga isti planet u Ribama stabilizira), a sam taj trigon je aspekt koji daje popularnost na globalnoj razini.

Zbog tranzitnog Marsa u Ovnu, svakako preporučujemo da se dobro odmori i naspava prije nastupa. 

i sveukupno, drugim riječima, vrlo je vjerojatno da će biti glavna zvijezda večeri. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve