BRIDGET SE PROMIJENILA

Prekrasna glumica koja ovih dana ima rođendan, potpuno je okrenula svoj život. 

Bridget Fonda je jedna od najljepših glumica poznata iz nekih osebujnih filmova poput Malog Bude. Osim što ima odlične glumačke temelje u svojoj poznatoj obitelji (otac Peter Fonda, tetka Jane Fonda, djed Henry Fonda), ona ima i svoj astrološki temelj, a rođena je uzhnaku Vodenjaka. 

Vodenjaci su osebujni i nerijetko nastupaju neočekivano šokirajući druge. U ovom slučaju, to je pojava omiljene glumice  s izgledom koji je jedva prepoznatljiv. 

Osim Sunca, Bridget ima u znaku Vodenjaka i Mars i Saturn - ona je snažna žena koja zapravo ni ne mari za to što će drugi reći. 

Ipak, Mjesec i karmički čvor u 7. kući braka i javnosti stavio ju je u vrh omiljenih filmskih lica. 

Mjesec je u Raku, a podznak Strijelac - čiji je vladar Jupiter u 4. kući. Bridget je važniji brak i obiteljski život nego onaj javni. Osim toga sloboda bez granica za  nju je jako bitna, pa i kad se radi o gabaritima tijela. 

Žestoka u sebi, pomalo i gruba prema sebi, nježnija prema drugima, no isključujući njihovo mišljenje, ona živi svoj život na svoj način. Pa tko je voli, voli, a tko ne - nju nije briga. 

Ulazak Plutona u Vodenjaka i tranzit istim znakom u idućih 15-tak godina vrlo će je vjerojatno natjerati na određene nove transformacije, a nije isključeno da nas opet šokira povratkom na film i možda da zablista na svoj stari ili savim novi neočekivan način. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve