FREKVENCIJA LJUBAVI
"Ustanite prezreni na svijetu!" Ali ne u masama, u organizacijama već svatko za sebe. Odgovorni smo samo za sebe i samo sebe možemo promijeniti, Ključevi sreće by Željka U indijskoj tradiciji postoji izraz "maya" koji se najčešće tumači kao poruka da je naš svijet u kojem postojimo privid. Živimo li i danas u prividu? Ne znam za znanstvene maksime, ali iluzija ili privid svakako jest naše razumijevanje sebe i svijeta koji nas okružuje.

Povijest svjedoči da je ne tako davno, prije nekoliko stotina godina bilo sasvim "očito" da je Zemlja ravna ploha i da se Sunce vrti oko nje. Svi su u to vjerovali bez dokaza, a pojedinci koji bi doveli u pitanje spomenutu tezu suđeni su bez milosti. Nadalje, u Einsteinovo vrijeme smatralo se da je jedina galaksija Mliječni put - toliko je naša "spoznaja" svemira bila ograničena. Zapravo mogli bismo zaključiti kako nas tako malo vremena dijeli od apsurdno velikih zabluda i neznanja. U kojim sve danas zabludama živimo? U koje nametnute laži vjerujemo?
Od Einsteina nadalje konačno je priznato da su energija i materija ista stvar E=mc2. Materija je samo nešto malo zgusnuta energija. U fizici je to neosporna činjenica, a gotovo cijelo čovječanstvo kao da je ignorira. Biolozi, pa i liječnici, vrsni su u kemiji, ali fizika im ide prilično loše. Nude vrlo dobra kemijska rješenja za naše bolesti, a ona energetska prepoznaju tek rijetki. No ta energetska razina kod čovjeka nije na sklopku, ona sadrži svijest, duh i dušu. I svi popravci bi trebali i krenuti odatle.

ATOM
Za lakše shvaćanje činjenice da je materija energija možda je najbolje uzeti primjer atoma. Nekako smo svi, više-manje, prihvatili činjenicu da se sastojimo od atoma. Atom je uglavnom, točnije 99,99%, prazni prostor u kojem neke sitne male čestice jure nezamislivim brzinama. Ako zamislimo da je atom veličine teniskog igrališta, onda je njegova jezgra veličine teniske lopte, a elektroni kruže oko jezgre otprilike na udaljenosti manjeg gledališta. Elektroni kruže brzinom od 1.000 km/s, a unutar jezgre još manje čestice kruže brzinom od 60.000 km/s (podaci preuzeti iz knjige "Geometrija božanske iskre"). Kolika je energija potrebna za te brzine u samo jednom atomu? Upravo s tolikom energijom mi raspolažemo! Kako je opisao rekao fizičar Feynman: " Energija u jednom kubičnom metru prostora bila bi dovoljna da uzavru svi oceani svijeta!"Zaista smo čudesno stvoreni!
Stoga, ako zamislimo sebe kao energiju koja je stalno u pokretu onda možemo i mijenjati smjer te energije - možemo se promijeniti.

OSVIJEŠTENA ENERGIJA
Čak smo i biološki skrojeni promjenjivi...površine stanice kože promijene se u 14 dana, stanice na površini želuca i crijeva svakih 5 dana, 120 dana traju crvene krvne stanice - promjenjivi smo i obnovljivi. Jedino nam svijest kaska za tom transformacijom, a upravo ona ima stvaralačku i pokretačku ulogu. Osvijestimo li da smo bića koja mogu upravljati svojom energijom vrlo brzo bi naš svijet mogao postati ljepše mjesto za život.
Pokret ka pozitivnom i pozitivnoj energiji. Kako? Energetski se opismeniti i senzibilizirati. Tada počinjemo shvaćati i osjećati svoju energetsku dimenziju i kako ona utječe na nas same i na druge. Naši postupci i misli zaista nisu nevažni, štoviše oni su ključni za stvaranje našeg svijeta. A kako čovjek nije odvojen od čovjeka oni su ključni za stvaranje svijeta sveukupno.
Izbor je na vama...svaki dan izabirete između ljubavi i straha. Zato je najdublja istina ono što religije tvrde - jedini Božanski zakon je ljubav, Bog sigurno voli svakog od nas, volimo li mi Njega? Volimo li uopće? Ugodite se na frekvenciju ljubavi.Za bolju energiju partnerskog odnosa preporučam: http://www.pomirenje.com/put-pomirenja-eknjiga/

Željka
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve