GODINA BIVOLA

Kao i uvijek, Kineska Nova Godina počinje na drugi mlad Mjesec u zimskom solsticiju, a 2021. godine to se događa 12. veljače. Ova godina bit će u znaku Bivola.

Evo kako će se u njoj snaći 12 životinja koje su prema legendi došle Budi.

Ako još ne znate koji ste znak u kineskom horoskopu, potražite rubriku o kineskom horoskopu na našem portalu i saznajte. Potom možete pročitati što vas čeka.

 

BIVOL

Bivoli će u svojoj godini napokon staviti sebe u prvi plan i ravnati se prema svom unutrašnjem svijetu. Postat će zahtjevniji prema okolini, a glavni kriterij bit će oni sami. Neki će im prigovoriti da su sebični, no oni će točno znati što žele i nakon određena vremena to će se pokazati kao dobitna kombinacija. Mnogi Bivoli i Bivolice napokon će se vratiti k sebi i ojačati svoje pravo ja. Bit će ovo godina osnaživanja i uzimanja stvari u svoje ruke.

 

TIGAR

Kod Tigrova će u godini Bivola ojačati mašta, a njihov unutrašnji svijet postat će bogatiji. Njihov fokus prebacivat će se sve više s materijalnog na nematerijalni svijet i svojim će postupcima mnoge iznenaditi. Jer to više neće biti oni agresivni Tigrovi, nego će pokazati svoju nježniju crtu. Zanimat će ih suosjećajnost što je pravo čudo za ove stvorove. Emocije i emaptičnost bit će nešto novo kako za njih, tako i za okolinu. Postat će više ljudi, a manje životinje.

 

MAČKA (ZEC)

Mačke (Zečevi) u godni Bivola postat će potpuno svjesni svojih postignuća, a mnogi će istinski dobiti priliku da malo zastanju i uživaju u plodovima svog prethodnog rada. Bitno je jedino to da se ne uspavaju na lovorikama stare slave, nego neka i dalje predno i strpljivo rade s ojačanim samopouzdanjem. Neka si ne umisle jer uvijek može bolje, jače i više. Neki od njih proširit će krug svojih prijatelja i to će im život učiniti još zanimljivijim i bogatijim.

 

ZMAJ

Zahtjevi na poslu Zmajeva povećat će se, kao i odgovornosti. U tom smislu mnogi od njih dobit će pravu priliku za napredovanje u poslu i karijeri i ako je pametno  iskoriste, pred njima je uspon o kakvom su dugo sanjali. Neki bi čak mogli postati šefovi drugima, a njihova plemenitost i osjećaj za pravednost bit će osobine koje će ih učiniti odličnim i rado prihvaćenim rukovoditeljima. Bit će i onih koji će drugima postati pravi istinski pozitivan primjer.

 

ZMIJA

Zmije će u godini Bivola vjerojatno dobiti priliku za proširenje svojih znanja. Učenici, studenti i svi koji uče ili pak usavršavaju svoja profesionalna znanja bit će na dobitku. Kod nekih će se to manifestirati kroz povezivanje sa suradnicima iz inozemstva ili pak kroz pravo, moguće i dulje putovanje vani. Zmije će u svakom slučaju proširiti svoje horizonte i otkriti stvari o kojim prije nisu znale gotovo ništa. To će ih obogatiti i učiniti zanimljivijim osobama.

 

KONJ

Konj će ove godine biti netipičan. Kao drag, plemenit i miroljubiv, svako malo će dolaziti u prilike za pokazati svoje oštrije lice. Mnogi će se osjećati isprovocirano i imati potrebu ulaziti u razne borbe, a koje će ponekad biti potrebne, no katakada i nepotrebne. Jako je važno da razluče isplati li im se zajahati val i odjahati na njemu, ili ga pak pustiti da prođe. Trezvenost i unutrašnji mir bit će za njih ključni. Neka slušaju svoje unutrašnje ja i to u miru.

 

KOZA

Koze će u godini Bivola stalno tražiti društvo. One koje su usamljene bit će tužne. Ovo je godina velikih mogućnosti uspostavljanja veza, kako poslovnih partnerstava, tako i onih privatnih. U svakom slučaju,  neka iskoriste svaku moguću priliku za izlazak među ljude i neka budu otvorene za nova poznanstva. Mnogi dobitci također će biti povezani sa suradnjama i stoga neka budu budne i pažljivo slušaju i mišljenja drugih. Ista će im ponekad nuditi najbolja rješenja.

 

MAJMUN

Majmuni će u godini Bivola htjeli, ne htjeli, morati zasukati rukave. Zahtjvnosti na radnom mjestu povećat će se i to baš prema njima samima. Oni koji vole ljenčariti neće se osjećati dobro, pa neka se odmah prirpeme za intenzivniji rad. Oni pak koji su radololičari, uživat će, no neka paze da zbog posla ne zanemare privatni život. Oni treći koji još možda tel traže posao imaju ove godine velike izglede da ga i nađu, te da pri tom pokaže sve što znaju.

 

PIJETAO

Pijetlovi će se tijekom godine Bivola imati prilike svako malo šepuriti. Neki će u tome i pretjerati i ponašati se kao da su na nekoj pozornici. Ako ih njihova okolina voli gledati i slušati, bit će pravi zabavljači. No ako to nije slučaj, mogli bi drugima postati naporni. Taština i samohvala  neće biti dobri saveznici. Malo više samozatjanosti  i skromnosti ne bi bilo na odmet. Neki će Pijetlovi ove godine gotovo pa podjetinjiti ili pak doslovno imati posla s djecom.

 

PAS

Pas  kuću čuva, a ove godine mnogi od njih bit će nadomak rješenju svog stambenog pitanja. Neki će to sasvim i riješiti, a neki će krenuti u obnavljanje svojih domova i to s radošću. Neka ne laju previše i budu realni, jer vremena su takva da je i mali dom bolji nego nikakav. Bit će i onih Pasa koji će u sebi intenzivno zbrajati rezultate svoje prošlosti i odlučno zatvoriti jedno životno poglavlje kako bi oslobođeni spomenutog snažno krenuli dalje u nešto novo.

 

SVINJA

Svinje se u godini Bivola neće suzdržđavati valjati po blatu. Bit će ih svuda i sa svakim, a krug njihovih pozanaika nevjerojatno će se proširiti. Postat će komunikativinije, zabavnije, ali i površnije. Nekako će im kvantitet biti važniji nego kvalitet, pa bi u tom labirintu mogle propustiti neku dragocjenu priliku za dublje poznanstvo. Neka stoga dobro naćule uši i otvore oči kako bi u moru ljudi oko sebe znale prepoznati one prave ili bar za njih najbolje.

 

ŠTAKOR

Štakori će nakon svoje prethodne godine ponosno nastaviti dalje, a drugima će mudro prezentirati svoje prethodne rezultate. Znat će kako se postaviti u datim situacijama i kako izvući korist iz svake prilike. Njihovo samopouzdanje bit će veliko, a oni uvjerljivi u razgovorima, susretima, borbi za svoja prava i slično. Štakori neće dvojiti u svojim odlukama, zant će što žele i traže, a to će rezultarati  bilo kontinuiranim radom, bilo jasnoćom odnosa.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve