HRVATSKA - BRAZIL

U petak, 9.12., igra se utakmica između Hrvatske i Brazila. Što kažu zvijezde?

Za Hrvatsku reprezentaciju svaki je dan pomak na bolje, pa tako i vrijeme prema ovoj utakmici.

Korak po korak, čisti se nebo od opozicionih aspekata koji su hrvatskim igračima uzimali energiju, stoga su oni, bez obzira na objektivni umor (od prethodnih utakmica) ipak dovoljno snažni da idu dalje.

Odlično je što će se dan uoči utakmice isprazniti puni Mjesec u Blizancu i što će preći u Raka, gdje će i biti na dan ove utakmice. 

To će donijeti olakšanje i bistrinu, te ojačati motivaciju, patriotizam i svijest da ih navijači podržavaju. Popularnost će biti naglašena.

Raspored planeta na dan ove utakmice pomalo je raspojasan, te će mnogi (pa tako i Brazilci) imati zahtjevnosti da polove konce. Igra bi na trenutke mogla biti nepovezana, za obje momčadi.

Ipak, u odnosu na prethodne utakmice, Hrvatska je u sve boljoj i boljoj poziciji, odnosno igračima planete stoje bolje nego prije. Posebno je tu dobra podrška Merkura koji je prešao u znak Jarca, te Pluton iz istog znaka, kao i Uran iz Bika. Sve to daja konkretnu, praktičnu potporu igri Hrvatske (astrološkoj Djevici).

Sunce je u izlazećem aspektu iz opozicije na Mars, pa se snaga vraća, no isto to Sunce ulazi u kvadrat s Neptunom, što može dati poneku iluziju i zabludu. Treba ostati čvrsto u realnosti i stajati s nogama na zemlji. To je i relativno lako ostvarivo, jer je Suce u sekstilu sa Saturnom, pa će na na jednoj strani vage biti iluzije, a na drugoj realiteti i činjenice - samo je na pojedincima da prepoznaju ovo drugo, te krenu u tom pravcu prema pobjedi.

Bez obzira na nepovezanost planeta, jedna konfiguracija ipak upada u oči - to je T kvadrat Jupitera, Venere, dijelom i Merkura, te Mjeseca. U prijevodu: postoji mogućnost uspavljivanja na lovorikama slave, prepotencije, nadmenosti, nedostatka skromnosti, velikih izraza (riječi) bez pokrića, te puštanja da voda ide kako ide. 

Da li je za očekivati da se pod takvim utjecajima više prepoznaje Brazilska ekipa ili naša, zaključite sami. Tko ne bude realan, predan i na svoj način ponizan, proći će gore.

Općenito, planete Hrvatskoj stoje bolje nego u prethodnim utakmicama. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve