HRVATSKA - KANADA

U nedjelju se igra utakmica između Hrvatske i Kanade. Što kažu zvijezde?

U nedjelju, 27.11. na nebu će zablistati konjukcija Mjeseca i Plutona u Jarcu, i to baš negdje u popodnevnim satima kad se igra i ova važna utakmica.

Emocije i podsvijest bit će udružene i ono iskonski, iz dubine, vodit će mnoge igrače. Instinkt će biti ključan.

Dobro je što je ova konjukcija u Jarcu, jer to ide na ruku Hrvatskoj, koja je astrološki (po običajima i temperamentu) Djevica.

Drugi dobar faktor jest Uran u Biku koji također podupire (isto ide na ruku Hrvatskoj) kreativnost, kombinatoriku, originalnost.

Otežavajući faktori su Sunce, Venera i Merkur u Strijelcu u opoziciji s Marsom u Blizancu. Treba igrati racionalno, ekonomično, pametno. Zato što Mars u Blizancu i spomenute opozicije smanjuju fizičku snagu Djevice, ali s druge strane, planete u Jarcu i Uran u Biku pomažu - intuicijom, inventivnošću i dubokom motivacijom.

Na obje strane pod ovim aspektima (pogotovo opozicija Venere i Marsa) strasti će biti dignute na kvadrat, pa se treba pripaziti od ishitrenih reakcija emotivnog karaktera.

Uz pamet i intuiciju, uz ekonomiziranje sa svojom snagom, te kontrolu emocija, kao i slogu u ekipi, Hrvatska ima sve šanse da zablista.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve