JEFF BEZOS PLOVI JADRANOM

Jarac je majstor za posao, pa tako i Jeff Bezos. Ipak, ponekad se i odmara. Ovaj put kod nas. 

Jeff Bezos, milijarder s inženjerskim znanjem, rođen je u znaku Jarca s Mjesecom u Strijelcu i podznakom Ovnom. 

Odlična poduzetnička kombinacija, a niz planeta na vrhu natalne karte i u dobrim aspektima garantiraju uspjeh i stabilnost. 

Da nije baš tipičan Jarac, pobinuo se i Mjesec u Strijelcu, pa Bezos voli putovati, ide daleko, čak do svemira. 

Merkur u Jarcu stavlja stvari na pravo mjesto, a u trigonu s Uranom i Plutonom u Djevici daje nevjerojatan talent za preciznost, konstrukcije, intuiciju za mase, ono što bi moglo uspjeti na svim razinama. Jednstavno kao da ima šesto čulo što i kako poduzeti u poslu. 

Venera je u konjukciji sa Saturnom u Vodenjaku, pa bez obzira na poneku ludost, ona je ipak u emotivnom smislu kontrolirana. 

Mars gotovo u točki svoje egzaltacije, na kraju Jarca daje silnu energiju i izdržljivost. 

I konačno, taj famozni Jupiter koji mu je u Ovnu u 12. (opet dobrobit od intuicije), a isti planet je i blizu Ascendenta, orbisom ga dodiruje, stoga Jeff ima i sreće. 

Slaba točka? Neptun u 7. kući u kvadratu s Venerom i Saturnom - iluzije mu se upliću u izbor partnerice, ponekad se radi o emotivnim zabludama, a istim zna doskočiti sekstilom Sunca i Marsa na Neptun iz Jarca, pa se sam spusti na zemlju i vrati u realnost. Vjerojatno, privatno tako i balansira - između nerealnosti i realnosti. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve