KINESKA GODINA ŠTAKORA

Nova Kineska Godina uvijek počinje na drugi mlad Mjesec u zimskom solsticiju, a ove, 2020. godine, to se događa 25.-og siječnja. Pred nama je godina Štakora.

Evo kako će se u njoj snaći 12 životinja koje su prema legendi došle Budi.

Ako još ne znate koji ste znak u kineskom horoskopu, potražite rubriku o kineskom horoskopu na našem portalu i saznajte. Potom možete pročitati što vas čeka.

 

ŠTAKOR

U svojoj godini Štakori će naći snage i motivacije da poduzmu sve aktivnosti kako bi ostvarili svoja prave snove. Ono što je pri tom važno jest da ne zaboravljaju sebe, to jest da se u svakoj prilici ravnaju prema svoj iskrenom unutrašnjem glasu i da jednostavno budu ono što jesu. Svako glumljenje i skretanje s njihovog prirodnog puta, moglo bi ih dovesti do promašaja. Znači, neka prije svega budu pošteni prema samima sebi i priznaju si svoje mane, kao i vrline. Tada će uspjeti u svemu.

 

BIVOL

Bivoli će u godini Štakora rado ulaziti u svijet svoje introspekcije. Ono što se događa u njima postat će im važnije od onog što se događa vani, oko njih. U tom smislu mogući su blagi nesporazumi s okolinom, poput nerazumijevanja iste. Nije isključeno ni da ih proglase sanjarima, no njihov će san njima biti na prvom mjestu. Oni neće doduše izgubiti smisao za realnost, ali više im neće biti važno što tko misli, osim dakako, njih samih. O sebi. Odlična je godina za Bivole umjetnike.

 

TIGAR

Tigorovi i Tigrice će ove godine spremno dočekati plodove svog dugogodišnjeg truda. Otuda će iznjedriti mnogo novih ambicioznih planova. Na čvrstim temeljima gradit će dalje i bez zadrške. Istovremeno neće izbjegavati ni ugodna druženja s njima dragim ljudima, a prijateljstva će biti napretek. I onih novih. Premda po prirodi samotnjak, Tigar će u godini Štakora pokazati svoje društveno lice. Bit će rado viđen gost na mnogim zabavama gdje će blistati.

 

MAČKA (ZEC)

Mačke će tijekom većine godine raditi na razvoju svoje karijere. I to najviše zato jer su pred njima lijepe prilike. Bit će im važan i njihov status, pa će gledati učvrstiti pozicije koje su već stekle ili unaprijediti sve u neku još bolju. Zbog svega će biti sklone zanemarivati svoju obitelj, pa neka se sjete da je ona jednako, ako ne i važnija od karijere. Dobar plan i još bolja organizacija neka im bude ideja vodilja u njihovoj svakodnevnici, a lista prioriteta uvijek jasna.

 

ZMAJ

Svi Zmajevi će u godini Štakora gledati pomaknuti svoje granice. Njihov domet je ionako velik i visok, no ove će godine postati još viši. Neki će se odlučiti na usavršavanje profesionalnih vještina. Općenito, svi oni koji uče, a posebno studenti, imat će zavidne rezultate. Oni duhovniji pozabavit će se temama religije i filozodije, dok će skloniji zemaljskom životu gledati da iskoriste svaku priliku za neko dalje putovanje. Posebno ono u egzotične krajeve.

 

ZMIJA

Za Zmije će ova godina vrlo vjerojatno biti godina promjena. Radi se o onoj fazi kad jednostavno treba ugasiti staro, da bi se otvorilo put za nešto novo. U tom smislu mogući su odlasci, rastanci, zatvaranja nekih poglavlja života i slično. No ne zato da bi se bilo tužnim, nego baš obratno, da bi se oslobodilo prostor i energiju za nešto novo što je u skladu s njihovim željama, dobi ili nekim prirodnim putem razvoja. Neka budu hrabre i čine ono što im govori njihov unutrašnji glas.

 

KONJ

Konj će godinu Štakora nastojati provesti u ugodnom društvu svoje bolje polovice. Ona će štoviše, postati njegov centar svijeta dobivajući svakim danom sve više ne težini. Ne onoj doslovnoj, nego u osjećajnom smislu. Neki Konji će se čak vjenčati ili bar zaručiti. Oni koji su još sami, mogli bi ući u trajniju i njima važnu vezu koja će im ispuniti srce pravom ljubavlju. Općenito, udruživanja su ove godine daleko bolja opcija nego samčaki život ili pak samostalan rad. Budite timski igrač i bit ćete na konju!

 

KOZA

Tijekom idućih dvanaest mjeseci Koze mogu očekivati intenzivan radni period. Ukoliko još traže posao, vrlo je izgledno da će ga naći. I ne samo to, nego će raditi sto na sat. Pri tom je važno da obrate pozornost na svoje navike i da se ne ubiju od posla, nego da malo pažnje posvete i svom zdravlju. Neka osmisle zdrav način prehrane, te neka uspostave red aktivnosti i red odmora, a sve kako bi funkcionirale u svakom pogledu i u svakom trenu dana. Jer aktivnosti će biti. A onda i novca.

 

MAJMUN

Majmuni će se u godini Štakora zaista majmunirati. Mogu očekivati vrijeme s nizom prilika za zabave i cirkuse kakve samo oni mogu poželjeti. Mnogi će biti prave zvijezde večeri na raznim partyjima, rođendanima, tulumima bez razloga. Važno je samo da nikog ne uvrijede svojim šalama i da znaju stati na loptu na vrijeme, kako ne bi pretjerali. Neka ih ne zavede osjećaj da su u središtu pozornosti, jer to što su danas tu, ne znači da će i sutra biti jednako.

 

PIJETAO

Pijetlovi će se angažirati u stvaranju svog doma ako ga još nemaju ili će pak svim silama nastojati riješiti svoje stambeno pitanje. Vrlo vjerojatno i uspješno. Bit će i onih koji će jedva dočekati priliku da stave točku na „i“ glede raznih životnih tema, a sve zato kako bi neopterećni krenuli dalje. U tom smislu ovo je i jedna godina promjene, odnosno godina prelaska iz starog stanja u nešto novo. Neka ostanu čvrsti i neka ne kukuriču bez potrebe, jer tunel uvijek ima dva izaza.

 

PAS

Psi će ove godine rado šetati po okolici. Njuškat će i tamo gdje treba i tamo gdje ne treba, a važno je da ne upadnu u zamku trača. Bilo da oni povjeruju nekom tko nema časne namjere i postanu žrtva trača, bilo da sami ne počnu širiti informacije koje nisu provjerili. Neka se drže činjenica i provjerenih sadržaja. Tada će imai brojne prilike za ugodna druženja i ćakulanja uz kavicu. Ležernost i lakoća nešto je što će im goditi, no uz uvjet da se drže prije spomenutog. Neka ne laju preglasno i neka ne kopaju preduboko.

 

SVINJA

Svinje će sa zadovoljstvom odahnuti jer im je prošla godina bila i te kako intenzivna. Zato će u nastavku uživati u svojim vlastitim postignućima ojačavajući svoju unutrašnju svijest o svojoj kvaliteti. Neka si samo ne umisle previše, jer nitko nije savršen. Godina je također dobra za financije, pa će mnoge Svinje iskoristiti lijepe prilike i zaraditi novac iznad očekivanja. Što će s njim dalje, nego dobro razmisle, jer ako ne znaju, bolje je štedjeti, a kasnije je lako potrošiti.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve