LET 3 LETI

Uoči finala Eurosonga ovog vikenda gledamo kako stoje zvijezde hrvatskim predstavnicima. 

Let 3 je rock sastav originalnog izričaja, jednakog scenskog nastupa i promišljanja stvarnosti sa specifičnim humorom. Oni, ili se ljudima sviđaju, ili ne sviđaju, ali ne može se poreći da svakog ostavljaju budnim, prema  pojedinačnim načinima reakcija.

Ulaskom u finale Eurosonga njihova je popularnost još veća, ne samo u Hrvatskoj, nego i daleko šire. 

Da se to moglo i predvidjeti, jasno je iz rasporeda planeta dvojice članova benda, Mrleta i Prlje. Mrle, osnivač Leta 3, rođen je u znaku Raka, a Prlja, pjevač, je Strijelac i oba imaju dosta aspektirane Jupitere. Jupiter je uvijek povezan s daljim znanjima, inozemstvom, ciljevima i stvarima koje ne poznaju granice. 

Bend je osnovan 1987. kad je Jupiter bio na istoj poziciji kao i danas, pri kraju Ovna, te ulazeći u Bika. 

To je ciklus, odnosno nekoliko njih kojim je Jupiter definirao njihov svjetonazor, razvoj u nekom daljem i dubljem smislu, izričaj koji je upečatljiv i pamtljiv, te koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Uzmemo li i to da je Uran, planet originalnosti, otkačenosti i onog što se često zove "biti ispred svog vremena"  u godini nastanka benda bio u Strijelcu (kojim pak vlada Jupiter, a vlada daljinama, visinama i inozemstvom, dalekim putovanjima, višim znanjima i spoznajama), to je sve spomenuto još i jače i jasnije. Ne treba ni govoriti da su te, 1987. godine, Jupiter i Uran bili u sjajnom aspektu trigona - neočekivani dobitci, nešto u stilu tko ne riskira, ne profitira, a s ovim aspektom profitira kroz rizik.

Na dan održavanja finala Eurosonga, u subotu, Mjesec će biti u Ribama, blizu Saturna, u lijepim trigonima s Venerom u Raku i Marsom u istom znaku, te jakim sekstilima (također dobrim aspektima) s planetame u Biku. Jupiter je na samom kraju Ovna, a orbis mu već zrači u Bika. U Biku je Uran, konjukcija ove dvije planete će zaživjeti u skoroj budućnosti (Jupiter ulazi u BIka 17.5.). Za očekivati je i neki sretan razvoj za Let 3 u idućim mjesecima, kao i vjerojatnu popularnost na kvadrat. 

Premda nemamo podatke ostalih sudionika Eurosnoga, što se Leta 3 tiče, može se prognozirati da će letjeti još bolje i još više. Sretno im!

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve