LUKA MODRIĆ MOŽE BAŠ SVE

Za mnoge dječake on je ideal i pobjednik. Uzor koji se ne zaboravlja.

Samozatajna Djevica pametno je izbalansirao kako svoje nezaboravne nogometne poteze, tako i brigu o prekrasnoj obitelji.

Krenuo iz ratnih stradanja i stigao do vrha svijeta.

Luka Modrić je pravi patriot s Mjesecom u Raku, izvrsno postavljenim Marsom za sport, unatoč sitnijoj građi (Sunce u Djevici), te s vrlo inteligentnim potezima.

Zanimljivo je da mu je karmički čvor u Biku, što znači da on dolazi iz Škorpiona, te da je zapravo rođeni borac kojem je izržati i izboriti se za svoje mjesto pod Suncem nešto prirodno,  s čime je gotovo pa rođen. Nešto što kod njega ide iznutra i iz dubokog uvjerenja. Otuda snaga da izdrži sve prepreke na svom putu.

Dobro razumijevanje, obiteljski sklad, čestitost i jednostavnost vrline su za primjer mnogima. To je i neki daljnji put kojim on ide, jer kako je čvor „za dalje“ u Biku, to će mu mir, stabilnost u obiteljskom okruženju i njegova „kućica u cvijeću“ značiti sve više za njegov razvoj.

Pametan i smiren kakav jest, moći će sigurno igrati i dalje. Nema prepreka, one pripadaju vremenu koje je davno ostalo iza njega. O njemu ovisi koliko će još ostati u nogometu.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve