MISLI
Sigurno je da naše misli utječu na nas. Zato je važno što mislimo. Kako se oduprijeti negativnim mislima? Ako su vaše misli pozitivne, pune ljepote, ljubavi, sklada, nade i optimizma, vi ćete tako zračiti i na okolinu, ali i na sebe iznutra.

Ako uspijete potpuno isprazniti svoj um i osloboditi se bilo kakvih misli, vi ćete svoju dušu uspjeti otvoriti za sve što bi moglo doći.

Ako su pak vaše misli tužne, turobne, pune bijesa, gorčine, ljutnje i negativnih vibracija, oduzet ćete sami sebi energiju i zatvoriti se za sve ono lijepo što biste možda mogli doživjeti.

Zato pazite što mislite.
To ne znači da trebate kontrolirati misli poput policajca. Ne. Priodno je da vam ponekad dođu i loše misli. Ali toga trebate biti svjesni i čim ih prije prepoznati. Riješit ćete ih se učinkovito ne tako da im se odupirete, nego da ih jednostavno pustite neka prođu ne pridajući im neki značaj. Znači, nemojte se vezati za njih, nego ih pustite. Otići će, vjerujte.

Tada svoj fokus prebacite na prazninu. Ona je bolja nego negativa jer jednostavno oslobađa, a ujedno i otvara. I onda ćete do-pustiti sebi da u toj otvorenosti budete prijemnik za sve ono dobro što vam može doći.

Uvijek vrijedi pravilo: Što zračiš, to i privlačiš.

Transformacija misli iz negativnih u pozitivne vještina je koja podrazumijeva pozitivan stav, dovoljno snage i vjere u sebe. Kako se to radi? Evo primjera.

Ako od života dobijete limun, napravite od njega limunadu.

Ako vas „napadaju“ misli pune ljutnje, kanalizirajte sve kroz neki sport ili fizičku aktivnost. Iste će se brzo istopiti dok ste obuzeti aktivnošću.

Ako ste puni tužnih misli, pustite sebi neku komediju ili pročitajate nešto što će vas nasmijati. Čuvajte humoristične sadržaje koje ste nekad prije pogledali ili pročitali i arhivirajte ih za ovakva stanja. Ili prizovite u mislima neku situaciju iz prošlosti kad se se jako dobro nasmijali. Ponekad je dovoljno samo se sjetiti.

Ako vas u susretu s nekom osobom obuzimaju misli bijesa, straha ili sličnog, vizualizirajte istu osobu kao običnog jednostavnog čovjeka koji je tu kao i svi mi. Jedan student je tako zamišljao svog profesora kako sjedi na WC školjci i oslobodio se straha od ispita. Svi smo ljudi.

Ako vas je netko jednom povrijedio i sada se ponaša kao da ništa nije bilo, a vi ste u situaciji da se morate pretvarati, to će u vama izazvati neugodu i bujicu loših misli prema toj osobi. Zamislite je kako vas moli za oproštaj. Možete zamisliti i kako kleči pred vama i čini to isto. Pomoći ćete sebi da se očistite loših vibracija i pregrmite izazov da se iskalite na njoj.

Mašta pomaže, ali nikad na silu. Ona je rezerva na koju se uvijek možete osloniti.

Preusmjeravanje misli je bijeg od negative. I to ponekad može biti učinkovito, premda se loše misli najbolje pobjeđuju transformacijom.

Dat ćemo vam još jednu informaciju, po mnogim koji su je upražnjavali, vrlo učinkovitu.
Radi se o zanimljivom ruskom znanstveniku.
Grigori Grabovoi je matematičar i fizičar koji je dobio kodove od stvoritelja putem kojih se može utjecati na mnogo toga u našim životima. Pojednostavljeno rečeno, sve je energija koja vibrira na određenoj frekvenciji. Kad ste dobro „podešeni“, vi ste zdravi, sretni, puni energije i razvijate se. One niže frekvencije koje su frekvencije straha i negativnih misli donose loše.

Kodovi koje daje Grabovoi jednostavno su brojke na koje se treba fokusirati. Osim što je napisao cijelu knjigu sa šiframa gotovo svih mogućih bolesti, dao je i kodove za rješavanje mnogih drugih problema koji nas mogu mučiti.

O svemu tome nekom drugom prilikom, a ovaj put izdvajamo broj koji je kod za transformaciju negativnog u pozitivno. Možete ga mantrati, zamišljati, fokusirati se na njega, a naročito kad vas obuzmu loše misli ili kad ste u društvu ljudi koji zrače negativno. Taj broj je

1888948.

Za one koji žele znati više neka pričekaju neki od idućih članaka ili neka istraže što mogu naći na Internetu o Grabovoju.
MTP
  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve