OMILJENI NAČIN PUTOVANJA

Uoči prvog pravog ljetnog vikenda, otkrivamo kako koji znak voli putovati.

Način na koji se krećemo govori nešto i o našoj osobnosti. Ako su nam za to potrebna pomagala, pogotovo u vrijeme putovanja, svatko bira po svom.

 

Želeći stići do određene destinacije, pred vama se nudi nekoliko opcija. Cijena ponuđenog putovanja u tom slučaju sigurno će biti jedan od važnijih kriterija za biranje prijevoznog sredstva, no mnogi se odlučuju prije svega prema svojim nahođenjima i željama.

Ako kroz cijenu ne postoji velika razlika ili pak ako imamo relativno dovoljno novca za nekamo stići, evo što bi po svojim prirodnim željama birao koji znak.

 

OVAN

Ovnovima i Ovnicama je na pameti da čim prije stignu kamo god požele. Brzina je glavni kriterij po kom će se ravnati. Nemaju strpljenja za dugačka putovanja, premda će se rado upustiti u avanturu istraživača nepoznatih predjela. U tom slučaju, ići će pješke, planinarenjem ili kroz neki sport u kom su u kontaktu s prirodom, ali ovisni samo o sebi. U drugim opcijama, na prvo će mjesto staviti avion.

 

BIK

Bikovima se pak uopće ne žuri. Njima je udobnost prije svega. Zato će prema tome i birati. Vole i sigurnost, pa će između letenja i zemlje, radije birati zemljana putovanja. I to ona gdje se ne treba mnogo truditi. Zato im je vrlo drag vlak gdje mogu slobodno šetati, jesti, piti i uživati. A tu je i ne zanemariv pogled na prelijepe krajolike. Putuju li noću, obavezno će rezervirati spavaća kola.

 

BLIZANAC

Blizancima je najteže izabrati jer oni vole biti čas ovdje čas ondje. Da mogu, teleportirali bi se istovremeno bar na dva mjesta. Ovaj znak je stalno u pokretu, pa putovavnje ili boravak u prijevoznim sredstvima doživljava kao svoje prirodno stanje. Kod njih može baš sve, a najdraže su im što složenije kombinacije, auta, tramvaja, helikoptera, padobrana, autobusa i kruzera.

 

RAK

Rakovima se baš i ne putuje jer najviše vole svoj dom. No ako baš nekamo idu, imaju potrebu osjećati se kao kod kuće. Preferiraju sigurnost i obiteljsko ozračje, a kako vole vodu, najbolje će se osjećati putujući nekim velikim brodom na koji stane cijela obitelj. Ako postoji brodsko putovanje kristalnim jezerom u krug, Rakovi će odmah zaključiti da je to idealno za njih i njihove najmilije.

 

LAV

Senzacija, promocija i to da su glavni – tako Lavovi i Lavice zamišljaju idealno putovanje. Ako postoji neki brodski show gdje bi oni mogli biti rado viđeni ili putujući tulum (svejedno da li na brodu, u vlaku, može i u kamionu), rado će se odlučiti za isto. Neće propusiti ni predstavu koja se odigrava na tračnicama ili pak u podmornici. Važno im je da budu viđeni, pa makar i pod vodom.

 

DJEVICA

Djevice su praktične i zadovoljit će se skromnijim sredstvima prijevoza s ciljem i svrhom da stignu tamo gdje su naumile. Mali automobili bit će im dragi, a rado će ih i same voziti jer znaju da tako štede. One organiziranije među njima kupit će mali kombi ili auto u kom se mogu i ispužiti, te će tako i prespavljivati na putu. Uvijek radije putuju zemljom, a ponekad i brodom.

 

VAGA

Kao zračni znak kojim vlada Venera, Vaga voli putovanja avionom koja su ugodna i gdje se leti s lakoćom. Ljubaznost avionskog osoblja godit će im i imat će brojne prilike za razmjenu osmijeha i šarmiranje. Pogled kroz prozor aviona na oblake, nebo i sjaj Sunca budit će u njima svu onu ljepotu koji ovi ljudi njeguju u svojoj duši. Važno im je i da je vrijeme vani lijepo.

 

ŠKORPION

Motori su san mnogih Škorpiona. Izazovi i opasnosti njihova su svakodnevnica. Dovoljno su oprezni da ne nastradaju, a ako žele neku light verziju idelanog prijevoznog sredstva, onda je to najvjerojatnije neki atraktivni automobil. Dovoljno brz, ali i poseban, samo za njih. Vole putovati i rijekom, ali brod treba biti brz, s motorom. Ako je na vesla, onda idu samo brzacima.

 

STRIJELAC

Strijelac je rođeni i nerijetko svjetski putnik. Voli sve što je spontano i prirodno. Zato, ako nema puno novca, putovat će autostopom, pa što ulovi. Ako je nešto boljeg materijalnog stanja, birat će duga putovanja kopnom vozeći se transibirskom željeznicom ili pak s jednog na drugi kraj kontinenta. Uskoćit će i u autobus bez problema, pa gdje stigne. Važan mu je osjećaj slobode.

 

JARAC

Jarci su prava gospoda koja žele organizirano stići na svoj cilj. Zato će poći na put onim sredstvom koje je najučinkovitije – treba pametno spojiti praktičnost, brzinu, mogućnost rada i odmora u isto vrijeme. Drag im je stoga vlak, i to onaj s kupeioma. Kupe će Jarac smatrati svojim uredom. Vole i brodove s kvalitetnim kabinama, a avione također, posebno kad se odlijepe od tla i kad su visoko.

 

VODENJAK

Da može, Vodenjak bi najradije putovao svemirskim brodom i to onim s najnovijim svemirskim programom. Oni realniji među njima najbolje se osjećaju plutajući u košari s balonom, a neki i leteći paraglajderom, pa gdje stignu.  Mnogi Vodenjaci odlučuju se za padobranstvo gdje mogu uživati i slobodno padati bivajući drukčiji od većine drugih ljudi.

 

RIBE

Duga putovanja brodom s jednog na drugi kontinent san je većine Riba. Noćne šetnje palubom uz pogled na beskrajno more bez kraja i konca izraz je njihove istinske prirode. Romantično ozračje bit će još jače ako se radi o nekom starijem brodu tipa Titanika. Jednostavnija varijanta je plovidba malom barkom i to najradije u predvečerje. Uz to može i neko manje ribarenje.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve