OSMI MJESEC 2023

Kolovoz ili August donijet će nekoliko zanimljivih situacija. 

Cijeli mjesec Venera će biti u retrogradnom hodu, u znaku Lava, što znači da će mnogi biti u situacijama da analiziraju ili preispituju svoje ljubavne odnose. Kod nekih će na dnevni red doći teme koje su gurali pod tepih, pa će se morati suočiti s istim i naći neki ključ kako dalje. Drugi će pak uživati bez obzira na sve, no negdje u dubini duše znat će da će uskoro morati položiti račune za svaku vrstu neumjerenosti. 

Mars će gotovo cijeli Mjesec biti u Djevici, što će svakako doprinijeti da analize na svaku temu budu sustavne i precizne, a oni koji rade, bit će vrijedni i dat će od sebe iznad očekivanja. Poduzimanja u području zdravog života, kvalitetnih životnih navika i sličnog, također će biti izražena.

Tijekom ovog ljetnog mjeseca neće biti pomrčina, pa će se glavnina stvari odvijati bez značajnijih tubulencija, uhodano. 

ipak, izazovi će vrebati zbog kvadrata Bika i Lava, pa će neki, a posebno fiksni znaci (Lav, Bik, Vodenjak i Škorpion) prolaziti i određena iskušenja.

Važno je sačuvati zdrav razum i ne forsirati tamo gdje ne treba. Uz poznatu „Strpljen, spašen“ svatko će moći dočekati svoj dio kolača, a bez agresivnosti i uz toleranciju.

Imajte to na pameti kad se zateknete u iskušenjima da nešto morate riješiti pod svaku cijenu.

Ne morate, riješit će se vremenom, ako sad ne ide.

U svakom slučaju ništa se neće postići na silu.

Uživajte pametno u ovom dijelu ljeta kojem Sunca neće nedostajati. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve