PERIPETIJE TENISAČA

Situacija oko Novaka Đokovića u Australiji nije nimalo slučajna, bar po planetama.

Proslavljeni tenisač trenutačno prolazi kroz niz vrlo izazovnih aspekata. Opozicioni Mars u Strijelcu na natalno Sunce u Blizancu, a isti (IMars) tranzitirajući natalni Saturn i Uran u Strijelcu donio je iznimno snažna iskušenja u kojim se stvaraju situacije tipa ili-ili, ne samo za Novaka, nego i za sve povezano s njim, drugim riječima i za one koji utječu na australski sustav vladanja, kao i na najpoznatiji Grand Slam na istom kontinentu. 

Preizazovni su to aspekti da bi Novak Đoković mogao pobijediti u ovim pravno-vladajućim kombinacijama. Tim više jer mu je i Jupiter trenutačno nesklon (u Ribama), pa su lako mogući problemi s legalitetima, zakonom, a ako se svemu doda i kvadrati Neptun u istom znaku, nisu isključene zbrke i manipulacije s papirima, koje mogu biti otkrivene kroz razne skandale.

Pobjednik u svijetu tenisa, tako je ostao bez mogućnosti igranja na turniru kojim je dominirao. No što ga čeka u nastavku?

Jupiter u nepovoljnoj poziciji sve do 11.5. ove godine (u Ribama) neće davati popusta prema Novaku, bar u temama pravila, zakona, morala. No kad nakon 11.5. uđe u Ovna, situacija se mijenja i moguće je da će se otvoriti način da Đoković zaigra bez sličnih prepreka. Ostaje nam pričekati i vidjeti hoće li ga zvijezde podržati u tome. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve