POMRČINA MJESECA U ŠKORPIONU

Pred nama je "pomrčinski" vikend.

U petak, 5.5. u popodnevnim satima na nebu će zasjati pun Mjesec, a ujedno će biti i njegova pomrčina i to na središnjim stupnjevima znaka Škorpiona. 

Može se reći će cijeli ovaj vikend biti u znaku ove nebeske pojave, a neki će osjetiti njen utjecaj i još poneki dan prije i poslije spomenutog.

Mjesečeva eklipse uvijek provociraju emocije, psihu, unutrašnji svijet, pa svi oni koji tu osjećaju previranja, bit će tijekom iste još dodatno senzibilizirani.

Motivacija i poriv da se izrazi ono što je u duši i na srcu bit će veliki, no pazite da ne bude u krivi trenutak, ili pak pod svaku cijenu.

Za svaku, ali baš svaku pomrčinu, bila ona Sunčeva, bila Mjesečeva, uvijek vrijedi imati na pameti onu "Strpljen, spašen". Stoga što god vam palo na pamet, proradite to ako može i racionalno, ili pak prespavajte do pametnijeg jutra. 

Ova eklipsa najviše će utjecati na fiksne znake, i to prije svega na Škorpione, Bikove, potom na Lavove i Vodenjake. No osjetit će je svatko, a pogotovo oni koji na središnjim stupnjevima Škorpiona  imaju neki planet ili više njih. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve