STELLIUM U BIKU

Idućih dana spajaju se Venera, Uran, Sunce i Jupiter, sve u Biku.

Ove moćne konjukcije djelovat će ponajprije na Bikove, potom na druge zemljane znakove (Jarac, Djevica), a onda i na sve ostale. 

Jednom godišnje događa se konjukcija Sunca i Jupitera, moćan spoj dva najveća nebeska tijela našeg sustava. To je aspekt časti, sjaja, nečeg što blista, velikih mogućnosti, a događa se u zadnjoj dekadi Bika. 

Nove prilike povezane s novcem, nekretninama, zemljom, sustavima vrijednosti, također i stvarima povezanim s ljepotom, užitcima, pa i luksuzom. Tko god može, neka priliku iskoristi. BIt će i onih kojima će jednostavno porasti samopouzdanje i svjesni sebe postat će spremni na poteze za koje inače prije nisu imali hrabrosti.

U ovoj konjukciji je i Uran (malo ispred Sunca, tako da je Sunce između Urana i Jupitera) koji donosi i poneko iznenađenje ili otvaranje prilike na sasvim neočekivan, ali sretan način. Neka vas stoga putevi pred vama ne zbune, ako iznutra osjećate da je to to, prigrlite priliku i zajašite val, nek vas nosi uz dobro kormilarenje. 

Malo ispred Urana je i Venera, tako da je i ona u ovoj kombinaciji, a svemu dodaje i određenu ljepotu, ugodnost, šarm i možda neku romantiku rijetko viđenu u današnjem vremenu. Ona će biti onaj čarobni začin koji će blistanju dodati sjaj. 

I Merkur ulazi u BIka, te će tijekom vikenda biti na njegovim početnim stupnjevima, pa će komunikacija postati mirnija.

Saturn iz Riba stabilizira planete u Biku, pa će prilike za razvoj biti sustavne, a zbog Urana istovremeno i neočekivane. 

Mjesec će u subotu biti na zadnjim stupnjevima Djevice i tijekom dana prelaziti na početne stupnjeve Vage, dok će Pluton na početku Vodenjaka tvoriti trigon s istim, a sve zajedno jedan lijepi lotos trigona na granici zemljanih i zračnih znakova - u prijevodu: konjukcija Sunca i Jupitera (potpomognuta Uranom i Venerom) u lotosu s Mjesecom i Plutonom bit će zdrava, samoobnavljajuća, utjecajna više nego što mislimo i sve skupa moglo bi ostaviti posljedice koje će zaživjeti na dulje staze i na sretan način. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve