VIKEND, MOŽDA PRODULJENI, I IZLETI

U susret lijepom vremenu za vikend, a onda i prvomajskom tjednu, mnogi će na izlete. Po znaku, kakav izlet tko priželjkuje?

Svaki znak sklon je određenom ozračju prirode, no to ne znači da ne voli iskusiti i nešto drugo. Pa pogledajmo kakav izlet preferira koji znak i zašto.

 

 

OVAN

Za ovu Marsovsku prirodu bitna je aktivnost. Zato je svaki izlet povezan sa sportskim bavljenjima čisti dobitak. Ako nema akcije, Ovnu je dosadno, ako je preromantično ali statično, opet isto. Potrudite se da izlet na koji želite odvesti svog Ovna ili Ovnicu bude prilika za što više dinamike u kojim možete uživati oboje.

 

BIK

Bik voli cvijeće i prirodu, ali se ne voli baš pretrgati od napora. Zato se preporučuju lagane šetnjice uz obavezan finiš s roštiljem ili nekom finom papicom. Još ako se usput može i izvaliti, ali da komocija bude za pet, nitko sretniji od njega. Pazite i na estetiku, jer zemaljska Venera koja vlada ovim znakom traži lijep i ugodan ambijent.

 

BLIZANAC

Može sve, samo ne osama. Samačka mjesta za Blizance su kao zatvor. Znači, vodite ga (je) tamo gdje ima ljudi i prilike za komunikaciju. Drage će im biti sve „in“ destinacije koje su trenutačno popularne i o kojim se priča. Likovi i događaji na istim moraju biti zanimljivi i inventivni. Sve što je već viđeno ili uhodano njih će uspavati.

 

RAK

Kućno dvorište je nešto u čemu apsolutno uživaju, pa neće hrliti na izlet. Ipak, ako krenete put neke destinacije, najbolje će se osjećati u tihoj prirodi. Jezera i mirna mjesta koja zrače ljepotom i ozračjem meditacije njihov su najdraži izbor. Buka i nemir je nešto što sigurno žele izbjeći. S Rakovima je dovoljno sjesti na neko mirno mjesto i mirovati.

 

LAV

Nema ništa bez pozornice! Želite li usrećiti Lava (Lavicu) vodite ga (je) na mjesto gdje će biti primjećen. Sadržaj možda i nije toliko bitan koliko njegova atraktivnost. Znači neki park gdje postoji mogućnost kulturno umjetničkog doživljaja i to jedinstvenog, ali takvog da se Lavovi mogu prošetati i dati do znanja svima da su i oni ovdje.

 

DJEVICA

Djevice će preferirati boravak u prirodi ili na sličnom mjestu od kojeg one imaju neki zdravstveni učinak. Ali to ne znači da će ići na bildanje, nego se radi o nekim suptilnijim varijacijama. Skupljanje ljekovitog bilja kroz prirodu bit će nešto o čemu su dugo sanjale i maštale. Ako i ne znate koja je koja biljka, nije važno. Djeva će kasnije sve ubrano provjeriti.

 

VAGA

Romantika i finoća su kvalitete koje Vage čine Vagama. Tako je i kad se radi o izletu. Jednodnevno putovanje na neku destinaciju poznate ljubavne priče bit će pun pogodak. Bit je da se ide udvoje, a ako je ekipa veća, Vage će opet željeti da se sa svojom boljom polovicom malo osame. Zato vodite računa o programu izleta.

 

ŠKORPION

Kad idu na izlet najbolje je da postoji mogućnost istraživanja. Oni su rođeni izviđači koji sa sobom uvijek imaju sve potrebno za lov na zmije ili za obranu od istih. Nisu im mrske ni brzinske rijeke u koje se lako može upasti i otplutati. Važno je da opasnost tinja u zraku. Ako nema izazova, Škorpioni će sami napraviti frku, a vi se onda čuvajte.

 

STRIJELAC

Strijelci su rođeni putnici, pa dolaze u obzir sve vrste izleta. Ipak, najdraži su im oni najdalji, no to već podrazumijeva da se izlet pretvara u pravo putovanje. Da bi skratili vrijeme, potražite neku egzotičnu destinaciju. Može pustinjski riječni otok ili pak paviljon s majmunima u lokalnom gradskom zoološkom vrtu. Sve dalje bit će i skuplje.

 

JARAC

Planine su njjihovo kraljevstvo! Što više, to bolje! Dobre cipele i još bolji džon je sve što im treba. Mali ruksak i put pod noge. Nabavite možda i neku planinarsku kartu kako bi izbjegli nedovoljno strme stazice. Jer Jarac obično lakše ide po onim strmim. Što teže, to je njemu (njoj) prirodnije. Ako netko  ostane bez daha, to ćete biti - vi.

 

VODENJAK

Oni bi najradije na izlet u svemiskom brodu, ali kako to nije moguće, morat će se zadovoljiti nekom novotarijom u kojoj još nitko nije bio. Morate istražiti što se najnovije nudi na tržištu izleta i biti brzi u rezervaciji istog. Ne nađete li spomenuto, možda prođete s nekim izletom na mjesto gdje još nitko nije otišao. Podmornica – može.

 

RIBE

Bez mora i vode one nisu svoje. No mjesto za takav izlet treba biti i nježno, romantično i maštovito. Može malo magle, ali sjaj tekućine svakako. Ako vam je more nedostupno, nabavite plastični bazenčić i skočite zajedno u isti. Ni gradska fontana neće biti loš izbor, no samo ako u njoj možete i zaplivati. Baš poput ribe u vodi.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve