ZAŠTO SE BRAD PITT UOZBILJIO

Činjenica je da se zadnjih dvije, tri godine Brad Pitt pojavljuje u izdanjima koja ukazuju na sve zrelijeg čovjeka. No ozbiljnost kojom sve više zrači mnoge začuđuje.

Netko će reći da je to rezultat burnog razvoda od Angeline koja sve čini da mu pomrsi račune.

No nije stvar samo u tome. Brad Pitt jest formalno i astrološki Strijelac, gdje mu je smješteno Sunce, no on je i osoba koja ima stellium planeta u znaku Jarca – Veneru, Mars, Mjesec i Merkur.

I unatoč tome što mu i podznak pada u znak Strijelca, ne može se poreći da velik dio njegove prve kuće koja predstavlja vanjsku pojavnost osobe, zahvaća i znak Jarca.

Kako je proteklih gotovo tri godine Saturn, koji je i vladar znaka Jarca, i u njemu iznimno snažan, tranzitirao isti znak, to je prošao preko Bradovih planeta u Jarcu.

Kad Saturn dođe, nema popusta, nego okolnosti zahtijevaju red, rad, disciplinu, zrelo promišljanje i suočavanje s činjenicama kakve god one bile.

Kao rezultat toga, čovjek sazrijeva. Upravo to dogodilo se Bradu koji se uozbiljio kroz iskustvo raspada braka (Saturn je prešao preko njegovih emotivnih planeta, no i kroz prvu kuću), a koju godinu prije i kroz njegov Sunčev znak.

Čovjek je sazrio, što se manifestiralo i kroz sve kvalitatnija postignuća u karijeri, pa je osvojio i svog prvog Oscara.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve