forgot password?

Де можна вивчити англійську?
Posted: 27 Veljača 2026 09:48 PR.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  2
Joined  2026-02-27

Уже кілька місяців планую серйозно взятися за англійську, бо на роботі зросло навантаження на міжнародні проєкти — щодня листи, дзвінки, презентації. Зараз мої знання — на середньому рівні, але відчуваю, що без структури і практики рухатися далі немає сенсу. Хтось може порадити, де реально можна вивчити англійську з практичними заняттями, розмовною практикою і підтримкою викладачів?

Profile

Posted: 27 Veljača 2026 09:52 PR.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2026-02-27

Я був у такій самій ситуації минулого року, і мені допомогла Study Academy. У них є курси англійської мови для дорослих саме з акцентом на реальне використання англійської в роботі, наприклад переговори, презентації, листування тощо. Можеш глянути всі їхні програми там є опис курсів, рівнів, форматів навчання (онлайн чи офлайн) та навіть можливість пройти тест на рівень. Особливо мені сподобалось, що викладачі не просто читають граматику, а активно працюють над розмовними навичками.

Profile

Posted: 27 Veljača 2026 09:53 PR.P   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  1
Joined  2026-02-27

За моїм досвідом, коли ти займаєшся не тільки самостійно, а й у групі з підтримкою викладача, прогрес помітний набагато швидше. Також важливо, що там можна знайти курси під свої конкретні потреби — не просто загальний English, а саме бізнес-англійська чи мова для подорожей. І якщо регулярно практикуватись, результат приходить швидко.

Profile