forgot password?

Tranzit od kojeg zavisi budućnost
Posted: 02 Kolovoz 2012 03:17 PO.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Poštovani, skoro sam rješavala neki test vezan za horoskop nakon čega mi je astrologinja Jenna(kako se predstavlja) počela slati neka upozorenja o bitnom tranzitu planeta, navodeći da ukoliko ne platim tih 80$ i ne pročitam njeno čitanje, mogla bih propustiti priliku života za napredovanje. Zanima me možete li mi vi reći nešto više o tome, s obzirom da ne raspolažem navedenom sumom, a nisam ni sigurna da bih, i da je imam, tako olako proslijedila astrologu kojeg ne poznajem. Rođena sam 19.05.1985 u Tuzli, BiH, u 6 sati ujutro.
Unaprijed zahvalna,

Aleksa

Profile

Posted: 21 Listopad 2012 08:39 PO.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Draga Aleksa,

Po tvom je natalu ta astrologinja vidjela da te moze ,,mandati i uzeti ti novce’‘. Imas takvu postavku natala da je ocenila tvoju nesigurnost a us to i vidjela da hoces dati novce ! To ti je cisto vrbovanje klijenata. Onaj tko vrijedi , njega ce klijentela preporuciti uvijek a novci mu nikada nece hvaliti ! A ti, hvala bogu ako nisi pala na to dobro je !  Nisi nam samo rekla koji je to aspekt sto je strasan za tebe, i to kako ce te ona spasiti s tih 80Eura.  Sto je rekla , bas me zanima!? Strasno, a doticna astrolog izgleda da to nije, nego jedna od onih sa tv sto sece vasu nesrecu makazama il cepa papir gde pise nesreca i tako to…. he he   Kod astrologa se ide s preporukom! Ne po telefonu s visokom tarifom !
Pozdrav, .(Morate imati omogućen JavaScript kako biste vidjeli ovu e-mail adresu)  skypeID;  sladjana.filipovic1

Profile

‹‹ CAO      Dobar dan! ››