forgot password?

Rəyləri Oxuyub Qərar Verdiyim 700 Manat
Posted: 16 Ožujak 2026 09:08 PR.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  15
Joined  2026-02-14

Yeni bir şeyə başlamazdan əvvəl həmişə araşdırma edərəm. Restorana getməzdən əvvəl rəylərə baxaram, məhsul almadan əvvəl istifadəçi şərhlərini oxuyaram. Bu mənim təbiətimdə var. Ona görə də Mostbet haqqında eşidəndə ilk işim Google-da axtarış etmək oldu. Yazdım mostbet vélemény və nəticələrə baxmağa başladım.

Macar dilində “vélemény” rəy deməkdir. Çox maraqlıdır, niyə macar dilində axtardığımı soruşmayın. Sadəcə beynimə belə gəldi. Axtarış nəticələrində müxtəlif platformalarda istifadəçilərin yazdıqlarını oxudum. Kimisi yazırdı ki, kazino bölməsi əladır, kimisi deyirdi ki, idman mərclərində oddslar yüksəkdir. Bir neçə nəfər pul çıxarmağın tez olduğunu qeyd etmişdi. Ümumi mənzərə müsbət idi.

Ürəklənib qeydiyyatdan keçmək qərarına gəldim. Sayta daxil oldum, qeydiyyat formasını doldurdum. Adım, soyadım, emailim, telefon nömrəm. Hər şey sadə və anlaşıqlı idi. Təsdiq kodunu daxil etdim və artıq üzv idim.

İlk baxışda saytın dizaynı çox xoşuma gəldi. Müasir, təmiz, hər şey yerli-yerində idi. Oyunlar bölməsinə keçdim. Slotlar, rulet, blackjack, poker, canlı kazino - nə qədər çox seçim var idi. Gözlərim qamaşdı demək olar.

Bir dənə slot diqqətimi çəkdi - “Gates of Olympus”. Yunan tanrıları mövzusu, Zevs, ildırımlar, qızıl sikkələr. Qrafika çox gözəl idi. Qərar verdim ki, ilk oyunum bu olsun.

Depozit etmək üçün 50 manat yüklədim. Düşündüm ki, bu qədər, itirsəm də vecimə deyil. Əyləncə üçündür. Oynamağa başladım. Əvvəlcə kiçik mərclər edirdim, 1-2 manat. Bir az udurdum, bir az uduzurdum. Normal axın idi. Təxminən yarım saat oynadıqdan sonra balans 35 manat düşdü.

Birdən ekranda Zevs peyda oldu. Əlindəki ildırımı yerə vurdu və ekran parlamağa başladı. Bonus simvolları düşdü. Pulsuz fırlatmalar qazandım. 15 pulsuz fırlatma. Ürəyim döyünməyə başladı.

Hər fırlatmada bir şey olurdu. Bəzən böyük simvollar düşür, bəzən çarpanlar gəlirdi. Mən heyran-heyran baxırdım. Pulsuz fırlatmalar bitəndə balans 180 manat idi. Oturduğum yerdə sevindim. 50 manat qoymuşdum, indi 180 manat idi. 130 manat qabaqda idim.

Oynamağa davam etdim. Artıq özümə güvənim artmışdı. Mərcləri bir az böyütdüm, 5 manat, 10 manat. Bir ara balans 250 manata çatdı, sonra 220 düşdü, sonra yenə 300 oldu. Mən dayanmadım. Gecə yarısına yaxın balans 450 manat oldu.

İnanmadım gözümə. Yenə saydım, bəli, 450 manat. Sevincdən nə edəcəyimi bilmirdim. Dostuma zəng etmək istədim, amma bildim ki, gecə yarısıdır, yatıb. Öz-özümə güldüm, sonra oynamağa davam etdim.

Səhərə qədər oynadım demək olar. Bəzən uddum, bəzən uduzdum. Səhər balans 700 manat oldu. 700 manat! 50 manat qoymuşdum, indi 700 manat idi. Yata bilmədim, o qədər həyəcanlı idim.

Səhər tezdən pul çıxarmaq qərarına gəldim. 650 manat çıxartmaq üçün əmr verdim, 50 manatı oyunda saxlamaq istədim. Gözləməyə başladım. Yenə o mostbet vélemény yazıları yadıma düşdü. Orada yazılmışdı ki, pul çıxarmaq 24 saata qədər çəkir. Səbirlə gözlədim.

Ertəsi gün axşam bank tətbiqinə baxdım - 650 manat gəlmişdi. Sevincdən havalara uçdum. Dərhal anama zəng etdim. Dedim, ana, sabah səni götürüb bazara gedəcəm, nə istəyirsən alacam. Dedi, nə olub, oğlum, lotereya udmusan? Güldüm, dedim, buna bənzər bir şey.

Həmin həftə sonu anamı götürüb bazara getdim. Ona istədiyi paltarı aldım, bir də gözəl bir şal. Özümə də yeni saat aldım, uzun müddətdir istəyirdim. Qalan pulu da kənara qoydum.

Bir neçə gün sonra iş yoldaşımla söhbət edirdik. Mən Mostbet-də oynadığımı dedim. O da maraqlandı, soruşdu ki, necədir, təhlükəsizdirmi? Dedim, sən də əvvəl mostbet vélemény axtar Google-da, oxu, sonra qərar ver. Mən elə etdim, peşman olmadım.

İndi düşünürəm ki, həmin gecəni heç vaxt unutmaram. Zevsin ildırımı, ekranda böyüyən rəqəmlər, ürəyimin döyüntüsü - hamısı yaddaşımda qaldı. Və ən əsası, anamın üzündəki təbəssüm. Bu qədər pul qazanmaq gözəldir, amma onu sevdiklərinlə paylaşmaq daha gözəldir.

O gündən sonra tez-tez oynayıram, amma heç vaxt həmin gecəki qədər udmamışam. Bəzən 100-200 manat uduram, bəzən uduzuram. Amma bir şeyi yaxşı öyrəndim - əsas odur ki, əylənəsən, limitini biləsən və uduzanda üzülməyəsən. Çünki bu, oyundur. Və oyunun əsas qaydası əylənməkdir.

İndi hər dəfə Mostbet-ə girəndə o gecəni xatırlayıram. Və düşünürəm ki, bəzən ən gözlənilməz anda ən gözəl şeylər olur. Sadəcə cəsarət edib addım atmaq lazımdır. Mən atdım, şans da mənə gülümsədi.

Profile