forgot password?

Türkiye numarası kiralamak mantıklı mı yoksa gereksiz mi?
Posted: 18 Ožujak 2026 09:01 PR.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  8
Joined  2026-03-16

Selamlar, son zamanlarda “sanal numara kiralama” konusu çok karşıma çıkıyor ama açıkçası hala tam emin değilim. Gerçekten ihtiyaç mı yoksa abartılan bir şey mi anlayamadım. Sadece birkaç siteye kayıt olacağım ama ileride tekrar lazım olabilir. O yüzden bir çözüm bulup kenarda tutmak istiyorum. Ücretsiz yöntemler var ama çoğu güvensiz görünüyor. Bir yandan da para verip almak ne kadar mantıklı emin olamıyorum. Bu işi düzenli yapan veya daha önce deneyen biri varsa, artıları ve eksileriyle anlatabilir mi?

Profile

Posted: 18 Ožujak 2026 09:15 PR.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  3
Joined  2026-03-16

Aslında bu tamamen kullanım amacına bağlı ama ben kendi deneyimimi söyleyeyim. Eğer sadece bir kez deneyeceksen ücretsiz çözümler cazip geliyor ama pratikte çoğu çalışmıyor. Ben de aynı ikilemde kaldım ve sonunda şunu denedim https://www.hottelecom.net/tr/virtual-number-of-turkey.html Buradan Türkiye sanal numarası aldım ve birkaç farklı işlemde kullandım. Açıkçası verdiğin paranın karşılığını alıyorsun çünkü sistem stabil çalışıyor ve SMS’ler sorunsuz geliyor. Ayrıca ileride tekrar kullanabileceğin bir çözüm oluyor, yani tek seferlik değil. Bana göre en büyük avantajı zaman kazandırması ve uğraşmaktan kurtarması. Eğer birkaç kez kullanmayı planlıyorsan, bu tarz bir hizmet kesinlikle mantıklı.

Profile

Posted: 18 Ožujak 2026 09:25 PR.P   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  8
Joined  2026-03-16

Mantıklı açıkladın, artık daha net düşünüyorum, teşekkürler

Profile