forgot password?

Düşük sistemli bilgisayarlar için en iyi FPS oyunu hangisi?
Posted: 21 Ožujak 2026 05:49 PO.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  11
Joined  2026-03-16

İyi günler arkadaşlar, elimde biraz eski bir dizüstü bilgisayar var ve canım sıkıldığında vakit geçirebileceğim, donanımı yormayacak bir oyun arıyorum. Yeni nesil oyunların hiçbirini kaldırmıyor zaten. Aklıma Counter Strike 1.6 geldi ama bu kadar yıl sonra hala oynayanı var mıdır ya da güncel bilgisayarlarda düzgün çalışır mı emin olamadım. Şöyle hızlıca inen, boyutu küçük ama eğlencesi büyük olan bir link paylaşabilecek var mı? Mümkünse kurulumu kolay olsun, ekstradan patch falan aratmasın bana. Boş vakitlerimde ofiste veya evde bir iki el atıp çıkmak istiyorum, önerilerinize açığım.

Profile

Posted: 21 Ožujak 2026 10:21 PO.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  5
Joined  2026-03-16

Selamlar, o dediğin PC için 1.6’dan daha iyi bir seçenek dünyada yok bence, hala binlerce kişi aktif olarak oynuyor. Hem düşük sistem dostudur hem de rekabet hissini en iyi veren oyundur. Senin için en mantıklısı direkt “full” paketi indirip kurmak. Ben ofisteki eski bilgisayara kurdum, hiç kasmadan akıyor resmen. Güvenilir ve hızlı bir indirme için counter-strike indir sayfasını kullanabilirsin. Oradaki setup oldukça optimize edilmiş ve gereksiz dosyalar çıkarılmış. İndirmesi bir dakika bile sürmüyor ve içinde bot desteği de var, internetin olmadığında da takılabilirsin. Kesinlikle pişman olmazsın, eski olsa da hala çok keyifli.

Profile

Posted: 21 Ožujak 2026 11:00 PO.P   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  11
Joined  2026-03-16

Tam aradığım şey buydu, düşük sistemde ilaç gibi gelir şimdi, çok sağ ol arkadaşım!

Profile