Postovani kolege i forumasi..
Nekako mi se nametne pitanje, samo od sebe…. U poslijednje vreme gledam one po Tv koji skidaju magiju putem tv ekrana !? Da nije smesno bilo bih zalosno !?
Ja licno imam svoj stav prema astrologiji ali i prema klijenteli. Svako od nas gradi svoj ugled. Nisam prepametna ali ono sto znadem, uvjek zelim podeliti s ostalima ...
Volela bih da cujem iskustva u radu s kolegama astrolozima, uopste o Astroloskim kongresima ali i s cime se srecu astrolozi u radu s klijentelom.
Evo, da se predstavim; Dugo godina radim sa klijentelom, radila sam po Tv stanicama imam dobrog iskustva u radu nekih 23 godina. Astrologiju sam ucila sama, a nedavno sam odlucila da sertifikujem svoje znanje u oblasti KARMICKE ASTROLOGIJE. Veoma me interesuje medicina i psihologija i tu sam postigla znacajne rezultate kada je u pitanju korekcija i rad sa decom koja imaju neki od oblika epi stanja i autizma. To je iz razloga jer verujem da srz i problem autizna ima duboke korene cak iz perioda dok je fetus u utrobi majke. Tu nastaju blokade, energetske traume koje se lece iskljucivo socijalizacijom i razvijanjem emotivnih i motornih funkcija pokreta celokupmog tela (ruku, nogu, ociju, govora i iskljucivo sluha koji je jako povezan sa nervnim zavrsecima saka). Takodje, imam rezultata u pronalazenju i odkrivanju autoimunih bolesti koje su specificne kada se nezna uzrok neke bolesti. Tada se lako postavi status preko natalne karte. Teologija , feng shui, kristaloterapija, reiki i psihologija su mi dodatna interesovanja…
Eto toliko o meni, nadam se da ce mi kolege sa foruma postaviti neko jako interesantno pitanje pa i da ga resimo, ovako zajedno !
S postovanjem Sladjana