forgot password?

Název tématu: Hledám spolehlivý download Counter-Strike 1.6
Posted: 25 Svibanj 2026 02:34 PO.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  7
Joined  2026-04-05

Ahoj všem, poslední dobou mám obrovskou chuť vrátit se ke starému Counter-Strike 1.6. Dřív jsme to hráli skoro každý večer s kamarády na LANkách a strašně mi chybí ta jednoduchost a atmosféra starých serverů. Problém je, že dnes existuje spousta různých verzí a člověk nikdy neví, co vlastně stahuje. Nechci žádné upravené klienty s reklamami, divnými pluginy nebo zbytečnými mody. Hledám čistou a bezpečnou verzi hry, která funguje bez problémů na Windows 10 nebo 11. Budu rád, když mi doporučíte nějaký ověřený odkaz nebo stránku, odkud jste CS 1.6 stahovali vy. Díky předem za všechny tipy a zkušenosti!

Profile

Posted: 25 Svibanj 2026 02:35 PO.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  5
Joined  2026-04-05

Ahoj, měl jsem úplně stejný problém a také jsem dlouho hledal normální verzi Counter-Strike 1.6 bez různých úprav, reklam a podezřelých souborů. Nakonec jsem našel tuto stránku a zatím jsem s ní maximálně spokojený: https://stahnu.cz/akcni-hry/counter-strike

Instalace byla opravdu jednoduchá a rychlá, všechno fungovalo prakticky hned po spuštění bez jakéhokoliv nastavování. Velké plus je, že hra vypadá jako klasické původní CS 1.6, takže člověk dostane přesně ten starý pocit jako kdysi v hernách nebo na domácích LAN párty. Vyzkoušel jsem několik serverů a ping byl stabilní, hra nespadla ani jednou a nejsou tam žádné otravné reklamy nebo zbytečné modifikace.

Profile