forgot password?


Molim pomoć :(
Posted: 21 Veljača 2015 11:36 PR.P  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Imam jedan problem koji me progoni mjesecno barem jednom. Naime, prije 4 godine upoznala sam jednog muskarca, imali smo savršen prijateljski odnos iz razloga sto je i jedno i drugo bilo strah uopce prici. Slagali smo se savrseno, stalno smo bili zajedno, razgovarali, salili se ma uglavnom stvarno totalno poklapanje. Prije 3 godine odjednom se taj odnos raspukao iz meni ne znanih razloga. Uglavnom, on sada ima curu koja ga je u te 3 godine doslovce od svih maknula, smrsavio je 20kg, uzasno je nervozan, svako toliko se potuku. Problem je u tome sto, u kojoj god da sam ja vezi, svakih mjesec dana ja njega sanjam vec 3 godine. Kada god se njih dvoje posvadaju ja ga sutradan sanjam… i tako vec 3 godine, i vise mi je dosta… i zanima me moze li mi netko objasniti o cemu se ovdje radi, pokusala sam ga otkaciti od sebe, ali opet se pojavi kroz san, zvucim ludo sama sebi ali mi je vec toga dosta… U normalnoj sam i zdravoj vezi i cim mi krene kako treba on me s tim skroz izbaci iz kolosjeka. Jedna mi je gospođa rekla da je to karmička veza. Njegova mama kaze da je navodno i ta njegova cura napravila nesto njemu da se on od svih makne pa je kao što sam i rekla psihicki pao, postao je agresivan, zivcan, od dobrog decka veselog i normalnog pretvorio se u osobu s kojom je nemoguce pricati, sa 90kg pao na 70, izgleda umorno i iscrpljeno… ma sve u svemu molim nekoga tko se razumje u snove da mi pokusa objasniti o cemu se radi!

Hvala puno smile

Profile
 
Posted: 02 Svibanj 2015 01:43 PO.P   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Osobno mislim da tu postoje i neki osjećaji koje ti potiskuješ.

Postoje razna tumačenja sanjanja prijatelja, iako ga ja ovdje tako ne bi nazvao.

“(...) vidjeti prijatelja u vašim snovima znači da vam se vraćaju oni aspekti ličnosti koje ste potisnuli ali koji su spremni da isplivaju na površinu svjesnog i koje ste vi spremni da prihvatite (...)”

Kao što rekoh, mislim da su kod tebe postojali osjećaji koje si potiskivala zbog takozvane “prijateljske zone” (friendzone). Prekid ti je loše pao, a preboljeti ga možeš na razne načine (naprimjer). Ili se pomiri s tim da ga više nema i da je on sada s drugom ili kreni po njega (ja bi odabrao ovo drugo).

Profile
 
‹‹ zabrinuta      mobil1 ››