forgot password?

‹ Prvi  < 6 7 8 9 10 >  Zadnji ›
8 od 27
Odgovori na vaša pitanja
Posted: 19 Ožujak 2015 02:22 PO.P   [ # 106 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  353
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA IVANU - Šta me ceka u najblizoj buducnosti? Rodjena sam 04.04.1977.

Niste nam poslali sat rođenja, ali iz onih podataka koje imamo ukratko: pred vam je vrlo lijep period. To ne znači da povremeno neće osim uspona biti i padova, ali će oni biti prolaznog karaktera.
Generalno, vi se u idućih dvije godine nalazite u peirodu koji bi se mogao opisati kao ekspanzija u kombinaciji s sa stabilizacijom. Zbog vatrenog lotosa kojeg i inače imate u natalnoj karti, a ove godiine (2015.) je on svako malo na nebu, vama bi se u mnogim područjima života mogle otvarati prilike za rast i razvoj. Nakon toga u nastavku i tokom i 2016. sve bi se to zbog dobro postavljenog Saturna trebalo stabilizirati.
Kako ste inače rođeni pod opozicijom Sunca i Mjeseca (i u dan kad je bila djelomična pomrčina Mjeseca), to ponekad trebate ulagati više energije kako bi izbalansirali odnose s ljudima. Što više uvažavajte druge i trudite se biti diplomat, a ponekad prihvatiti i kompromise. Tako će vam u svemu biti lakše.

Profile

Posted: 30 Ožujak 2015 10:28 PR.P   [ # 107 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ASJU - Postovani, molim Vas ako moze mala pomoc, smernica.
Rodjena sam 20.06.1988 u 18:40 u Beogradu, a moj partner 17.03.1986 u 05:15 u Cacku. Da li postoje sanse za zajednicku buducnost i brak? U vezi smo skoro godinu dana.
Unapred hvala!! Srdacan pozdrav!

U vašem odnosu postoji „jako mnogo ljudi“ i teško je prognozirati ishod. Vrlo ste komunikativni i otvoreni, željni života. Vaš partner je malo tiši od vas, pa se na neki način dobro nadopunjavate. Kod vas su naglašenije strasti, potrebno je razvijati samokontrolu. Vaš dragi vam u tome ne naki način pomaže, ali samo do određene granice. Ostalo morate sami – naučite se ne forsirati stvari i ne uzimajte sve k srcu. Ništa se ne postiže na silu. Razvijajte strpljenje.
Dalje, oboje imate vrlo jake pokretne znake, većina planeta je u njima, pa i onih povezanih s emocijama. Postoje određene napetosti, ali su vrlo suptilnog karaktera. Ponekad možete osjećati da vas dok ste zajedno nešto uznemiruje, ali je teško definirati o čemu se radi. To su nijanse. Povjerenje je u vašoj vezi ključ i put kojim biste mogli razviti kvalitetan odnos i pobijediti povremene nepredvidivosti. Sve će ovisiti o vama dvojima i vašim pojedinačnim stabilnostima. Ako to utemeljite, onda je sve moguće.

Profile

Posted: 17 Travanj 2015 01:58 PO.P   [ # 108 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA FLOWEROKEAN - Dali konacno u 2015 cu uspeti sama da pronadjem svoj put do uspeha ,t.e dali cu dobiti posao u inostranstvo i kad mogu na to da se nadam? rodjena sam 25.06.1993 u 12.30 kumanovo,makedonija hvala unapred i srecni praznici.

Bilo bi dobro da se uopće ne opterećujete s tim pitanjem, jer previše konstrukcija u svojim mislima može zablokirati vašu veliku želju. Opustite se i pokušajte živjeti dan po dan, korak po korak. Vi imate razne mogućnosti u svojoj natalnoj karti, a takva će vam biti i 2015. Bit će pomalo šarena, bit će svega pomalo. No neće biti prosječna, bez brige. Ono što je sigurno, to je da će za vas biti lakša nego 2014., te da ćete se sve bolje povezivati s ljudima, i poslovno i privatno.
Ako pak ove godine (2015.) dobijete poslovni angažman u inozemstvu, vjerojatnije je da će on biti sezonskog ili honorarnog karaktera, dok bi neka trajnija varijanta posla vani došla tek kasnije, s godinama. No i bez toga, bit će vam otvorene razne druge mogućnosti i bez inozemstva. Na vama je da i za njih budete otvoreni, a ne da non stop mislite kako morate ići van. Kad čovjek prestane forsirati stvari, vrata se počinju otvarati sama od sebe. Spontano.

Profile

Posted: 24 Travanj 2015 04:22 PO.P   [ # 109 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA OSSU DE - Poštovani, trebala bi mi vaša pomoć.
Rođena sam 28.07.1975.u 00.30h u Subotici.Imam Veneru u djevici,valjda   najgore moguće mjesto za veneru.:(
E, zanima me ljubavni život kao i odnosi sa obitelji u narednom periodu.
Hvala:)

Ne postoji najgore moguće mjesto ni za što. Vaša Venera možda malo više analizira, ali koliko i analizira, toliko i fantazira zbog kvadrata s Neptunom. Štoviše, nije ni loše da vam je Djevici jer vas svojom prirodom spusti na zemlju kad vi previše poletite u iluziije. Vjerojatno prepoznajete taj mehnizam.
Vrlo ste inteligentni, čak ste malo previše u intelektu. Karmički čvor je u Škorpionu u 6. kući, pa je za vas jako važno da što više radite, bilo doslovno, na poslu, bilo kroz hobije i razna bavljenja, ali konkretna! Također se naučite odreći ziheraštva i upustite se u promjene i borbe koje trebate naučiti prihvaćati. To jest jedna vrsta karmičke transformacije koju trebate naučiti. Vaša snalažljivost i vrckastost u tome su vam odlični saveznici.
Odnosi s obitelji trebali bi se poboljšavati već sada i dalje u idućih godinu, dvije. Bit će vam lijepo i ugodno. S druge strane, odnosi s partnerom ili suprotnim spolom (kroz iduće dvije, dvije i pol godine) bit će u fazi preispitivanja i rješavanja nekih stvari koje ste možda dosad izbjegavali. Morat ćete staviti stvari tamo gdje im je i mjesto i tako svoje osobne odnose učiniti stabilnijim i zrelijim. To ne znači da neće biti ljubavi, ali njoj ćete trebati pristupati kao odrasla osoba.
Generalno, ove ste godine zbog vatrenog lotosa u odličnoj fazi. Imat ćete snage i motiva baš za sve. Uživajte!

Profile

Posted: 01 Svibanj 2015 10:06 PR.P   [ # 110 ]  
Newbie
Rank
Total Posts:  0
Joined  2018-10-31

Molim Vas ako može neko da mi pogleda, muči me težak prelaz koji nije jednostavan. Zanima me situacija u braku dali se tu sve smiruje ili čemo se razvesti. Mnogo i previše sam davala za ovaj brak tako da sam upala i u težu financijsku sitaciju, naravno njemu su rešenja kao tipik vodnaru biče i smijeh i druženje s nekim frendom i dolaski kasno u noč kulmunirali su svađi pa je odselio pre mesec dana znam gde.Ne bi rekla da ima drugu i u 7 g. braka to nisam primetila ? več želi nešto što nije dobro i prijatelj ga taj može uvuči u neprijatne situacije i osetila sam i strah i zato je došlo do svađe i ipak dokazao da mu prijatelj znači više od žene.  Šta sledi sa brakom i sa financijama u budučnosti. Molim vas Pl mi tranzitira kroz 7 kuču i mnogo sam zbunjena šta je sad tu ispravno dali da djelujem ili da dam prednost strpljenju. Znam da slede promene jer i ja tonem i želim promjene na bolje zbog naše zajedničke budučnosti.
Ja 25.4.1971 Ljubljana u 9:10 i On 12.2.1973 23:35( nije sigurno vreme ) Novi Pazar
oboje živimo u Ljubljana

Profile

Posted: 14 Svibanj 2015 03:01 PO.P   [ # 111 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

Strpljenje je bolje nego nasilje. Uvijek se može nešto prekinuti (namjera), ali istrajati (ljubav, praštanje), to donosi prave stvari. Tko ste tako postavi, ispravno postupa. Pri tom ako druga strana prepozna svoju grešku i idući put shvaćajući lekciju postupi drukčije, odlično. Ako pak stalno iznova ponavlja iste greške, vidite. Svaki brak je maraton koji učimo trčati. Otvoren znači biti strpljiv. Ako ikad vidite da ne možete dalje, uvijek postoji opcija za prekid. No to je posljednje rješenje. Naročito ako imate zajedničko dijete. Zato ne srljajte.

Profile

Posted: 14 Svibanj 2015 03:01 PO.P   [ # 112 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA BLONDY O7 - Poštovani, rodjena sam u Novom Sadu 18.07. 1980. u 19:05h. Zanima me ljubav, da li cu uopšte pronaći srodnu osobu za život? Nedavno je došlo do prekida veze od dve godine,i to je već treći put tako (veza traje dve god i dodje do prekida).
Hvala.

Imate umetnutu 7. kuću braka, a to znači da se on ostvaruje kasnije u životu, znači u drugoj polovici života, tamo poslije 30.-te, često i poslije 35.-te. Nemojte se doslovno uhvatiti za ove godine, ali s umetnutom kućom niste se mogli niti vezati ranije.
Vaših pet minuta u ljubavi tek dolazi. Tim više i zbog toga što vam je karmički čvor u 7. kući u Lavu, pa vam je i karmički zadatak naučiti živjeti udvoje, naučiti se na suživot s nekim (partnerom). Zato vas život i dovodi (i dvovodit će) u prilike za udruživanja kako biste to naučili. Bit će toga još, bez brige. Posebno u idućih godinu, godinu i pol, jer vam Jupiter trenzitira 7. kuću.
Izlazite i ne odustajte. I u nastavku, kroz idućih više godina nema ograničavajućih tranzita po ljubav. Nemiri i nervoze koje ste prošli posljedica su prolaznih tranzita, no generalno, vi ćete svoju srodnu dušu naći i tek će vam biti lijepo, a s vremenom još i više.

Profile

Posted: 01 Lipanj 2015 09:42 PR.P   [ # 113 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LADY BLUE - Poštovani,
Rodjena sam 09. veljače 1985. (04:30 ujutro u Zagrebu)
Ljubav me baš i nije pratila imala sam jednu ozbiljnu vezu koja se završila prije 5 godina, od tada nista ozbiljno samo kratke veze od dan-dva do mjesec ali se ne uspijem vezati.Usamljena sam i naravno želim se udati i i izroditi djecu. Pitanje je da li će mi to uspjeti i u naredne dvije godine? Da li će naići taj ‘‘pravi muškarac’‘i koliko ću ga dugo čekati? Uz to sam pomorac i često putujem po svijetu,želja mi je velika da se skrasim i kupim stan ove ili iduće godine. Da li će mi i to financiski poći za rukom?
Molim vas odgovorite.
Srdačan pozdrav.

Kod vas su sve planete povezane s emocijama i ljubavnim životom u izazovnim aspektima. Uz to ste po prirodi prilično strastvena osoba (konjukcija Venere i Marsa u Ovnu u opoziciji s Mjesecom u Vagi, te sve u kvadratu s Neptunom u Jarcu). Stvarno trebate dobru dozu samokontrole (tu vam pomaže poznak Jarac) kako bi izašli na kraj ne samo sa sobom, nego i s drugom stranom. Neptun na Ascendentu vas je odveo na pučinu. Ipak, unatoč svemu, vi ste osoba koja se zna dočekati na noge. Financije će biti sasvim zadovljavajuće i uspjet ćete što se toga tiče. Skrasit ćete se kad tad, a to vam je i karmički važno jer je čvor u Biku. Znači napustite sve ratničke navike i razvijajte mirnije obrasce. Rano ste odrasli i sazreli. Što se ljubavi i braka tiče, nemojte žuriti. Sve vam je to bolje aspektirano kasnije, znači ne u ranijoj mladosti. Partnera biste mogli naći na putu ili ne mora biti iz vašeg podneblja. No može značiti i da je učen čovjek. Za djecu ne brinite, ona su vam lijepo aspektirana, no također bolje kad malo još sazrijete. Znam da vam zvuči čudno, jer ste se kao mladi već morali na neki način osamostaliti, no vi i dalje sazrijevate. Kako je karmički čvor u 5. kući, to će vas život već dovesti u priliku da dobijete djecu.
Trenutačni tranziti upućuju na to da ste prošli duboke unutrašnje transformacije (to je priča iznutra), nema niti posebno povoljnih, ali niti nepovoljnih stvari. Znači sve je otvoreno. Budite budni.

Profile

Posted: 15 Lipanj 2015 05:42 PO.P   [ # 114 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MONIKU - Pozdrav!
Rodjena sam 22.8.1994 u Ljubljani negdje oko 7.30h. Zanima me ljubav. dali cu uskoro sresti nekog?
i dali imam ikakve mogucnosti veze s osobom rodjenom 5.11.1993?

Vi niste tipična Lavica jer imate dosta planeta u vodenim znacima, a i Sunce u 12. Otuda fina osjećajnost, pa i povremena povučenost. Vrlo ste inteligentni, kreativni i znate se izažavati. Zanimaju vas maštoviti i pomalo lucidni mladići. Ponekad lutate, no s vremenom će sve doći na svoje mjesto. Karmički čvor je u 3. kući i u Škorpionu – trebate se naučiti izražavati, ispravno komunicirati, ponašati u skladu s nekim normama, ali i izboriti se za sebe, za ono što želite, pa i korzh promjene. Nastojte biti jasni. Imate sve kvalitete da razvijete sve spomenuto. Škola i obrazovanje bi vam trebalo ići s lakoćom, jer imate višak znanja iz prošlog života. Stoga se svakako školujte koliko god možete, vama to ide i treba.
Zbog tranzita Jupitera po vašem sunčanom znaku, a i u nastavku po podnzaku (Djevica) vama bi kroz iduće dvije godine trebalo biti sve bolje, odnosno pred vama su lijepe prilike za druženja, osobni razvoj i rast, te zadovoljstvo.
Mladić čije ste nam podatke poslali ima prilično dobru sinastriju s vašim planetama i mogli biste se lijepo slagati. No to ne znači da je on jedini. Ako se zbližite, bilo bi to na obostranu radost, a ako ne, bez brige, naići će netko novi. Sve je u redu.

Profile

Posted: 20 Lipanj 2015 04:58 PO.P   [ # 115 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

Poštovani
Zovem se Nikica rođen sam 06.02.1970 u Puli u 1,30 ujutro . Molim vas za pomoć u vezi informacije oko što hitnije prodaje nekretnine koju pokušavam prodati već duže vrijeme ali ne uspjevam čak sam spustio i cijenu ali uvjek kada treba doći do nekakve realizacije nešto zapne i ne uspije se prodati , a o toj prodaji mi ovisi cijela egzistencija moja i moje obitelji s obzirom da ni posao ne uspjevam dobiti a prekreditirani smo te u velikim dugovima te smo sada došli do samog kraja s obzirom da se više nemam kome obratiti za pomoć bez obzira što sam osobno pomagao svima koji su me to tražili i što je najžalosnije bez ikakvog osobnog interesa a sada sam ostao sam kad mi treba pomoć .
Zato i pokušavam prodati ovu nekretninu koja je uzgred budi rečeno i vrlo atraktivna te stoga i jako interesantna ali jednostavno zapinje ,a ja sam uspio dotjerati do ovdje ali sad sam blago rečeno očajan zato vas molim za pomoć na ovaj način da mi bar malo date komadić nade da provam gurati nekako naprijed jer mi je samo ovo još ostalo
Unaprijed se zahvaljujem
        Nikica

Probajte s ovim, mnogima je pomoglo, proučite prije sve na stranici…. Sve najbolje!

http://braco-tv.me/livestream.jsp

Profile

Posted: 27 Lipanj 2015 03:10 PO.P   [ # 116 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA MOBIL 1 - Postovani, rodena sam 26.07.1987. u 17.00,
Zanima me sto ce se dogodit u mojoj buducnosti,trenutno sam rastavljena od muza,imam posao i dijete i zanima hoce li se ista pozitivno desavati u mojoj buducnosti i hocu li ikada dobiti posao u svojoj struci? Hvala

Jači ste nego što mislite. Imate izvrsne kapacitete za samostalnost, samosvijest i za oslanjanje na vlastite snage (trigoni planeta iz Lava sa Strijelcem koji vam je i podznak). To vam se i događa. A događa vam se zato što vam je karmički čvor u Ovnu, gotovo u samom nadiru, na kraju 3. kuće. To znači da u ovom životu trebate naučiti lekcije samostalnosti i nezavisnosti, toga da budete pionir i da sami krčite svoje puteve, a ne da se pod svaku cijenu (ponekad i ovisnički) vežete uz nekoga – to su vam ostaci. Također pazite kako komunicirate s okolinom, budite otvoreni i za one koji su slabiji od vas ili kaoji manje znaju. A kad budete gradili bilo kakav privatni (partnerski) odnos, uvijek ga gradite tako da sačuvate svoju samostalnost. Zato su vam i dati tako jaki znaci Lav i Strijelac jer oni to mogu i po svojoj prirodi.
Što se braka tiče, problem je povezan s iluzijama, zabludama, muljanjima, te s nerealnom procjenom stvari. I dalje, uvijek se držite činjenica i čuvajte mogućnost svoje samostalnosti, pa će sve biti bolje. Kod djeteta također potičite svijest o činjenicama, realitetima.
Kroz život možete raditi paralelno dva posla, znači i ovo što sad radite može se nastaviti, ali i još nešto vezano uz vašu profesiju. Balansirat ćete i snalaziti se. I tu s poslom trebate biti realni i držati se legaliteta. Karijera je opisana s Venerom u 8. kući – posao lijep, ugodan, kreativan, no za njega se treba izboriti. To vam je način i put. Dovoljno ste jaki da dođete na svoje. Uz ovih par malih savjeta.

Profile

Posted: 16 Srpanj 2015 02:08 PO.P   [ # 117 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA LINU - Postovani, Da li cu se zaposliti u drzavnu.insituciju to me jako brine? I zanima me kada cu upoznati buduceg bracnog partnera i gdje?? Kada cu se udati i da li mi.udaja uopce stoji po horoskopu? Sve u svemu da li cu se ostvariti kroz zivot i biti sretna? Rodena sam 3.10.1986.u 10i30h u Visokom. Unaprijed hvala i pozzz

Bez obzira što ste kao Vaga dosta usmjereni na druge, vi imate jake lične mogućnosti. Karijeru ćete ostvariti do te mjere da ćete s vremenom postati više pozicionirana osoba, znači ne brinite, jer sa Suncem i Mjesecom u 10. kući u dobrim aspektima očito je da ćete steći upravljačku poziciju koju bi malo što moglo uzdrmati. Jedini problemčić vam može biti nerelana procjena stvari, znači iluzije. No kako povezano s tim imate istovremeno i skladan aspekt koji jamči stablinost i obratno od prije spomenutog - realnost, to ćete vi već naći ravnotežu. Znači između činjenica i sanjarenja, držite se činjenica i sve će biti super.
Što se braka tiče, partner je opisan s Merkurom u 12. – više tip intelektualca ili spretnog čovjeka koji je po temperamentu mirniji, tiši, možda povučeniji ili ga srećete na takvom mjestu. No to nemojte uzimati doslovno, jer može značiti i da je odnekud izdaleka, 12. kuća je svijet zatvorenih institucija (bolnice, labosi, muzeji i sl.), ali i daljina tipa drugih kontineneta. Trebali bi se dobro slagati osim povremenih verbalnih duela. Znači, sjetite se povremeno one „Šutnja je zlato.“
Kramički čvor je u 5. u Ovnu . Znači, ljubav i djeca su vam na neki način i karmčiki suđeni, no kako je sve to u Ovnu, nemojte zaboraviti da kroz sva ta životna iskustva njegujete i održite i svoj integritet i svoju samostalnost. U mnogim stvarima učit ćete lekciju oslanjanja na vlastite snage. Tako ćete se najbolje razviti. To vam je lekcija sada zato što ste u prošlom životu previše toga prepuštali drugima.
Trenutačni tranziti su vam dobri, dobro se nosite sa svim što vas snađe, a izuzetno lijep period kad ćete biti zadovoljni na većini područja nastupit će tokom 2016. (negdje od sredine te godine), pa u nastavku kroz godinu dana. Bit će to mjeseci za pamćenje. Po dobrom i po zadovljstvu.

Profile

Posted: 28 Srpanj 2015 03:35 PO.P   [ # 118 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA PILE 75 - Rodjena sam 07041975 u 12:oo (podne)..zanima me u vezi posla prognoze…unapred zahvala:-)

Na poslu biste s godinama trebali doći na upravljačku poziciiju jer vam je Sunce koje je i vladar podznaka (Lava) na vrhu neba. Postoje nezgodacije od starijih ljudi ili od autoriteta, a sve se to može manifestirati i kroz skrivena neprijateljstva. Ako uvidite da imate posla s takvim osobama i da vam rade iza leđa, maknite se od istih i ne dajte se isprovocirati. Vaš položaj bi unatoč takvim prolaznim neprijateljstvima trebao biti stabilan (jer je vaša pozicija jača od njihove).
Karakter posla je povezan s radom u izolaciji ili s institucijama zatvorenog tipa (npr. bolnice ili razne slične ustanove, laboratoriji i sl.). Vaša pozicija u poslu je na neki način samostalna, a istovremeno vas ponekad može dovesti i u određene opasnosti ili borbe (takve stvari ponekad imaju ljudi zahtjevnijih profesija kao na primjer liječnici, kriminalisti ili jednostavno oni koji se u svom poslu moraju za nešto ili protiv nekog boriti.) U tim borbama vi ste vrlo originalni.
Premda već neko vrijeme mijenjate ili nastojite promijeniti nešto u svom poslu, taj proces promjena na koji ste već navikli potrajat će još neko vrijeme.
Trenutačni traziti vam idu u prilog, jer će vam se zbog vatrenih lotosa na nebu otvarati lijepe prilike za razvoj ne samo u osobnom smislu, nego i u profesiji. Bit će to period od godinu dvije kad će se u vašem životu sretno spojiti invencija i stabilizacija.

Profile

Posted: 13 Kolovoz 2015 04:16 PO.P   [ # 119 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA ALEKSANDRU - Interesira me da li cu otici da radim u inozemstvo. Rodjena sam 11.09.1989 u Vinkovcima u 12 i 15h.

U vezi eventualnog odlaska na rad u inoezmstvo nemate ništa loše, ali niti nešto posebno poticajno ili naglašeno što bi zasigurno upućivalo na to. Prije bi se reklo da ćete se sasvim dobro snaći i ovdje, tako da možda više neće biti potrebe da nekamo odlazite zbog posla.
Imate jaku 10. kuću s dobro postavljenim aspektima, tako da je izvjesno da ćete vi, kako god bilo, razviti karijeru i vjerojatno doći na svoje u poslu i to toliko i na takav način, da će vaš položaj biti vrlo stabilan. Ostvarit ćete status na kojem bi vam mnogi mogli pozavidjeti.
Stoga budite otvoreni za sve opcije.
Trenutačni tranziti će vam pomoći, jer Jupiter 12.8.2015. ulazi u znak Djevice (te kroz idućih godinu i pol tranzitira vašu natalnu 10. kuću karijere). Bez obzira na male prolazne izazove drugih planeta, on će ipak svojim hodom otvoriti neku lijepu priliku za posao i položaj kakav priželjkujete.

Profile

Posted: 31 Kolovoz 2015 12:12 PO.P   [ # 120 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Joined  2018-10-31

ODGOVOR ZA SOFIJU - Molim Vas za pomoc, zanima me prosirenje porodice, 29 jul 1977 u 13 i 15…hvala puno…

Baš ova godina, 2015. mogla bi vam otvoriti mogućnost da proširite porodicu. I u nastavku, tokom iduće 2016. godine, to je također otvoreno, odnosno otvorenije više nego inače. Stoga poradite na spomenutom. Kad vas je specifično to što je u vezi djece sve uredno postavljeno, no naglašenije je kasnije, u drugom dijelu života. Također su planeti vladari koji vladaju tim područjem izvan većine vaših aspekata, što znači da nećete uvijek upravljati situacijom ili bi vas nešto na tu temu moglo mimoići. Kako vam je karmički čvor u Vagi, vrlo je jasno da se inače u životu trebate naučiti na diskretan način (u 12. je kući) povezati s drugom stranom i učiniti i poneki kompromis. Upravo je vaš partner taj koji će vam pomoći svojim planetama probuditi i povezati one vaše manje aspektirane i tako aktivirati proširenje porodice. Sve što činite, ne činite na svoju ruku, nego surađujte. Tada ćete uspjeti.

Profile

‹ Prvi  < 6 7 8 9 10 >  Zadnji ›
8 od 27