ima li netko neki odgovor na moje pitanje: “Što mi je činiti?”
mislim da sam nekako izgubila svoju nit…ne vidim smisao (mislim nije da ću se ubiti ili nešto…ne bojim se smrti..to je ionako samo fizicko napustanje) jednostavno nemam pojma kamo, s kim, zasto?
prosla sam i previse toga u svom kratko zivotu i priznajem da me to umorilo, ljudi su me razocarali dal zato jer sam imala prevelika ocekivanja od njih, kao sto imam od sebe…ili zato jer sam imala taj peh da su kroz moj zivot krocili i neki doista zli ljudi, i znam da nije tivot fer, pa nije mu ni namijenjeno da bude, on je samo jedna velika lekcija…za druge sam hodala kroz pakao i eto sad sam tu…usred nicega…imam osjecaj kao da bi se htjela probuditi a istovremeno me san zove…
ja sam pomalo nevidljiva osoba, uvijek tu za druge, i uvijek hladne glave s hrpom planova ako nesto krene po zlu…moje rijeci zelja, misli, osjecaja kao da zavrse u zrakopraznom prostoru i onda…ne da mi se ponavljat, pa pretezno sutim…i guram dalje..no vec neko vrijeme ne znam gdje da to guram, s kojim ciljem da idem…i cini mi se da trosim vrijeme na nista…i prvi put u zivotu nemam pojma o apsolutno nicemu