ANA OBREGON DOBILA UNUKU

Španjolska glumica i voditeljica izgubila je sina prije tri godine, a ovih je dana dobila unuku.

Nekadašnja ljubav našeg proslavljenog nogometnog reprezentativca Davora Šukera, Ana Obregon, mnoge je zbunila izašavši prije par dana iz jednog rodilišta na Floridi s bebom u rukama. 

Novinari željni senzacija, odmah su si dali truda i raspisali se kako je Ana uz pomoć surogat majke, postala majka u 69. godini života, a nakon velike tragedije kad je 2020. ostala bez jedinog sina koji je s 27 godina, nakon teške borbe preminuo od raka. 

Javnost se odmah uzburkala, javili se razni dušebrižnici, neki osuđujući ženu u tim godinama koja postaje majka, drugi pak osuđujući surogat, treći podržavajući je s obzirom što je bila prošla. 

Ne obazirući se odmah i ne reagiraući isti tren, Ana Obregon je nakon više dana javnosti priopćila informaciju da joj to nije kćer, nego unuka, a koja je njen razlog za život dalje, jer je to bila posljednja želja njenog sina. Prije kemoterapije, na savjet liječnika, spermu je dao pohraniti na čuvanje ako bi želio djecu. Na žalost, kasnije je preminuo, ali prije smrti je prenio svoju želju o djeci bližnjima. 

Ana, kojoj je to bio motiv i razlog za život, dala se u bitku i nakon dosta muka (jer trudnoća surogat majke nije tekla glatko), ostvarila je san svog sina, a po vlastitim riječima i sebi povratila razlog za život. Kao baka, ona je i skrbnica male djevojčice, svoje unuke. 

Usput, je spomenula da kako je njen sin želio i više djece, te da ne isključuje mogućnost da postupak ponovi, jer sperma njena sina čuva se i dalje u potrebnim uvjetima. Zakoni u Španjolskoj ovakvu situaciju ne bi podržali, jer tamo surogat majčinstvo nije legalno, pa je zato sve ostvarila u Americi, gdje će zasad i ostati.

Ana Obregon je rođena u znaku Riba, u zadnjoj dekadi, što joj daje dublje i šire sagledavanje stvari, a njeno Sunce je u lotos kombinaciji s Jupiterom, Uranom i Saturnom. Mjesec je u Jarcu. Sve skupa, radi se o jednoj osjećajnoj, inteligentnoj i promoćurnoj ženi koja može shvatiti i razumjeti i ono što mnogim drugima nije shvatljivo. Ima još dosta lijepih, kao i ponešto izazovnih aspekata, no ključno je to njeno dokučivanje stvari. 

Mnogi bi se mogli zamisliti nad ovom pričom, a najintrigantniji je jedan komentar posjetitelja portala koji objavljuju ovu vijest. Naime isti je podijelio svoje mišljenje da je inače protiv surogat majčinstva, no u ovom slučaju, kad roditelj ostane bez djeteta i kad sagleda cijelu ovu priču - ipak je to nešto drugo od pukog surogata. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve