Savršena kuhinja

PROMO

Savršene vanjske kuhinje iz Skandinavije!

Pogledjate našu ponudu vanjskih kuhinja od inoxa za sve prilike! Na našim stranicama hladnjaci.com pronaći ćete sve što vam je potrebno kada planirate vanjsku kuhinju. Birajte između tradicionalne, ekskluzivne ili moderne vanjske kuhinje u nehrđajućem ili crnom dizajnu.

Nudimo širok izbor visokokvalitetnih proizvoda iz Švedske za vanjske kuhinje spremne za ugradnju ili ih sami sastavite u vlastitom vanjskom prostoru. Vodit ćemo vas kroz džunglu samostojećih vanjskih kuhinja, samostojećih modula i ugradbenih vanjskih kuhinja.

Uz klasičnu vanjsku kuhinju s roštiljem, pronaći ćete i praktične dodatke poput bočnih plamenika, peći za pizzu, teppanyaki roštilja i Kamado roštilja koji kuhanje na otvorenom čine nečim posebnim. Potpuno opremljena vrtna kuhinja stvorit će od vas pravog majstora od roštilja. Uživajte u prekrasnom kuhanju i roštiljanju  tijekom cijele godine. Stvorite nezaboravne trenutke druženja s roštiljem s obitelji i prijateljima u svom vrtu, terasi ili dvorištu.
Kontaktirajte nas za više detalja - uvijek ćemo rado pomoći!

Naša kolekcija Black Collection je niz modularnih vanjskih kuhinja s jedinstvenom i elegantnom antracit crnom završnom obradom.

Izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, vanjske kuhinje imaju visoku otpornost na koroziju što ih čini lakim za održavanje. Svi moduli su samostojeći i mogu se rasporediti kako god želite: odaberite između pravocrtnog oblika, L oblika ili U oblika.

Black Collection uključuje više od 15 atraktivnih antracit modula od nehrđajućeg čelika: roštilji, hladnjaci, moduli za pohranu, kutni moduli, pećnice za pizzu, modul za sudoper i modul za teppanyaki. Imate sve što vam je potrebno za dizajn vanjske kuhinje iz snova!

Nikad ne možete pogriješiti s klasikom! Naša klasična Stainless Collection je vanjska kuhinja od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304 s najsuvremenijom tehnologijom. Fleksibilni modularni sustav omogućuje vam kombiniranje svih modularnih jedinica na bilo koji način. Birajte između više od 15 modula – roštilja, hladnjaka, modula za pohranu, kutnih modula, pećnica za pizzu, modula sudopera i modula teppanyaki – ili odaberite jedan od setova vanjske kuhinje.

Stainless Collection nudi setove prikladne za svaki dom; birajte između različitih kombinacija veličina i oblika kako biste pronašli vanjsku kuhinju koja vam najbolje odgovara. Moduli vanjske kuhinje mogu se postaviti u okruženje po vašem izboru, kako bi se stvorila nevjerojatno ugodna oaza. Uživajte u kuhanju na otvorenom tijekom cijele godine uz vanjsku kuhinju najbolje kvalitete!

Kompletna ponuda na hladnjaci.com

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve