ASTROAKTUALNOSTI - JESEN

Mnogi se pitaju kakva će nam biti ovogodišnja jesen? Evo prognoze.

Tijekom ovogodišnje jeseni dogodit će se dvije eklipse. Prva, 25.10. u Škorpionu, i to će biti Sunčeva, te druga, 8.11. u Biku i to će biti totalna i Mjesečeva.

Fiksni znaci ne daju tako lako mijenjati svoje principe, pa će otpora biti, a tematski su pomrčine vezane uz način obnavljanja (nešto se sruši da bi se gradilo) i borbi, te za sustave vrijednosti (ono što je nekad bilo prvo, sad je zadnje i obratno ili slično).

Nekima će zaista biti napeto, pa podsjećamo da tih dana ostanu mirni i trezveni, jer svaka eklipsa pojačava osjetljivost i mijenja vibraciju, te je odluke najbolje donositi dan, dva nakon što iste prođu. Tada su stvari jasnije,a  mi bistriji.

 

29.10. Jupiter će se vratiti iz Ovna u znak Riba i tu ostati sve do 21.12.

Nakon eksplozivnosti određenih poduzimanja, dobrobit i optimizam vratit će se u područje povezano s ljudskim,  emocijama i suosjećanjem za druge, a prorada svih tema povezanih s onostranim, intuicijom, podsviješću, institucijama zatvorenog tipa tipa bolnica i sl., dobit će novi impuls i prilike.

Isto vrijedi i za umjetnost koja će na svoj način živnuti ove jeseni. Možda slijedi i nešto sasvim novo na tom polju.

 

Specifičnost ove jeseni svakako je dug boravak Marsa u znaku Blizanca (već od 21.8. pa do kraja godine). To će svakako učiniti iznimno dinamičnim temu komuniciranja na sve moguće načine – usmeno, pismeno, svakako elektronički, a mediji će igrati vrlo važnu ulogu – pazite, možda još važniju nego dosad – u izvještavanju javnosti i davanju informacija.

 

Zbog Saturna u Vodenjaku (u trigonu s Marsom u Blizancu) moguće su ozbiljne informacije ili maratonski dogovori, pregovori, no sve s rezultatom i u konačnici pozitivno, (jer je trigon dobar aspekt).

Kvadrat Neptuna iz Riba na Mars u Blizancu donosit će iskušenja dezinformacija, pa će biti balansiranja izmađu istine i neistine, ali ipak, Saturn u trigonu donijet će pristup istini za većinu kad tad.

 

Budite budni i pažljivo razlučujte što čujete i vidite kako biste znali postupati ispravno i prema onim pravim istinitim informacijama.

 

Najbolji će biti 10. mjesec zbog zračnih trigona. Tada će neke stvari zaista teći s lakoćom.

 

No i ostali mjeseci bit će više manje dobri, a na nama je da iskoristimo najbolje što možemo pozicije planeta.

Pogotovo onih sporijih koje će u nastavku jeseni od nas tražiti da utvrdimo gradivo zrelosti, odgovornosti i otvorenosti za one prave vrline ljudskosti.

Nova spoznaja bit će - Čovjek čovjeku nije vuk, nego lijek.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve