ASTROAKTUALNOSTI - KAKO POBIJEDITI SAMOĆU

Period je Vage, ekvivalent 7. kući zajedništva, braka. Baš sad izlaze na vidjelo i teme usamljenosti.

Jer svatko traži sovju bolju polovicu, a upravo sad, kad Sunce šeta Vagom, to je više naglašeno nego inače. 

Svemirske vibracije potiču nas da budemo zajedno, udvoje, pa svi oni koji su još sami, moguće je da se osjećaju usamljenije nego inače. 

No ne brinite, svej e to nromalna faza u životu koja sad usred perioda znaka koji više od svih teži životu udvoje, dolazi malo jače do izražaja. 

Samoća može biti i korisna. To je također prirodno stanje koje je čovjeku povremeno potrebno da pročisti srce i dušu. Stoga je ne treba uzimati kao nešto loše, nego naprotiv. Istina je da svatko traži ljubav, no ostati ponekad sam i istražiti sebe iznutra vrlo je zdravo.

Ako ste u toj fazi, prepustite se svojoj osobnosti i iskoristite samoću da ispitate sebe što zapravo želite, te kakva su vaša očekivanja? Naročito ona ljubavna. S jasnijim stavom lakše ćete kormilariti u društvu kad krenete među ljude.

Znači ako ste sudionik nedavno propale veze ili vaše samačko stanje traje već neko vrijeme, evo kako ćete nadvladati ljubavne jade i pokrenuti nešto u sebi da bi privukli prvao društvo u svoj život.

Prvo, sjetite se da se NIŠTA NE DOGAĐA SLUČAJNO. Sve ima svoj red, onaj viši, svemirski, pa ako ga ponekad ne razumijemo najbolje, VJERUJTE da je ono što vam se dogodilo ili događa baš ono pravo što vam se jedino i treba dogoditi, a čiji uzrok ćete možda shvatiti tek jednom kasnije.

Važno je IMATI MIR U SEBI. Iz te pozicije sve ćete moći sagledati cjelovitije i dokučiti onu pravu istinu o nekoj svojoj ljubavnoj priči. Zato odbacite sve što vam vaš mir narušava. ISTRAJTE U MIRU. Izgradite ga u sebi da bude neovisan o vanjskom svijetu.

ŠTO JE BILO, BILO JE. I gotovo. Ne vrijedi plakati nad prolivenim mlijekom. Idete dalje. Sve će doći na svoje mjesto s vremenom.

Sve ono za što osjećate da vam pomaže, a to je ono od čega se osjećate bolje ili od čega mislite da bi se mogli osjećati bolje, upustite se u to, ali da to nije povratak na staru priču. Ona je gotova. Znači poziv dragog prijatelja, odlazak ne neko mjesto na kom niste dugo bili, nešto potpuno novo za što se potrudite biti otvoreni. Čak i onda kad u početku nemate volje, otvorite se i krenite. KORAK PO KORAK, DAN PO DAN i polako ćete početi osjećati novi smisao u svemu.

PREUSMJERAVANJE MISLI s onih koje vam nisu ugodne na neke vam drage i nove. Ovo je važan korak u liječenju ljubavnih jada. To je zapravo KLJUČ oporavka, jer što mislimo, to utječe na naše osjećaje, a što osjećamo, to i jesmo, to živimo.

Osnovno pitanje jest: KAKO SE OD TOGA OSJEĆAM? Čuvajte sebe.

Kad vam dođe neka misao ili sllika koja u vama budi loš osjećaj, od čega se ne osjećate dobro, odbacite je, ili pak ako je ne možete odbaciti, pustite je da prođe i na njeno mjesto PRIZOVITE SLIKU, MISAO koja u vama izaziva dobre vibracije i lijepe osjećaje. To će se nekom učiniti previše mehanički, tehnički, ali ovo je zapravo vrhunska tehnika za liječenje duše i srca. Jer upravo ste VI GOSPODAR SVOJIH OSJEĆAJA i kad to postignete, osjećat ćete se izvrsno.

Slijedite svoj unutrašnji glas, jer ono što je vašem srcu drago, ne mora biti svakome. Nismo svi isti. Zato trebate SLUŠATI SEBE. Istrajte u tome.

Idući korak koji će se nakon ovog dogoditi sam po sebi, spontano, jest ISKRENOST, a vi ćete jednostavno postati i BITI ONO ŠTO JESTE.

S takvim pristupom vi ćete biti osoba kojoj se jedino može dogoditi ONO ŠTO JE ZA NJU NAJBOLJE i kao takvi privući ćete samo onog ili onu koja prepoznaje vaše prave kvalitete. Dakako da se iz toga može izroditi samo zdrav odnos i dobra veza.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve