DINAMIČNA VAGA

Brie Larson je glumica poznata kao kapetanica Marvel, ali i Oskarovka. 

Brie ovih dana slavi rođendan. Ona je vrlo dinamična Vaga. 

Podznak joj je Ovan, a u 7. polju, na descendentu (os odnosa s drugima, os javnosti), nalazi se konjukcija Sunca i Marsa, koji je njen vladar po podznaku. 

Ova kombinacija svakako je stavlja u središte pozornosti javnosti, pa joj popularnost raste, no kao Vaga koja  ima određenu finoću i šarm, ona se ljudima uvlači pod kožu, nije sirova niti bombastična. 

Dinamika koju posjeduje stvar je isto tako nježnijeg Marsa, no da ona zna idržati i više nego drugi, zaslužan je kvadrat ove konjukcije s planetama u 10. polju , a tu su Uran, Satuern i Neptun u Jarcu. "Preko puta", u 4. kući je i Jupiter. Sve ovo ukazuje na vrlo napete aspekte  koje osoba treba stalno "lomiti" mirom i dinamikom u sebi i van sebe. 

Brie je očito našla put kroz glumu, a uloga kapetanice, akcijske junakinje koja spašava svijet, svakako joj leži i nije nimalo slučajna. 

Venera, njen vladar po Sunčevu znaku je u Škorpionu, u povoljnim aspektima sa spomenutim planetama, a tu, u istom znaku je i Mjesec. 

Brie ima snage i hladnokrvnosti da se nosi sa svim što joj dolazi kroz život, baš na način kao i junakinja koju glumi.

Tranziti planeta ukazuju na dobru zaradu u idućem periodu, a onda i jaču povezanost sa bližom okolinom, dakako na njenu radost. 

 

Treba reći da joj 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve