ASTROAKTUALNOSTI - KONJUKCIJA MARSA I SATURNA

Ovaj vikend Mars i Saturn približili su se do konjukcije što će osjetiti mnogi.

Konjukcija (spajanje) Marsa i Saturna bit će egzaktna u ponedjeljak,  no cijeli vikend ona će zapravo biti na nebu u ulazećem aspektu, i time gotovo još i jača, jer nakon ponedjeljka aspekt postaje izlazeći (kad Mars prelazi Saturn koji je sporiji). 

Konjukcija se događa u znaku Vodenjaka.

Naš poznati astrolog Mile Dupor aspekt ove dvije planete naziva "Udarac", a to ime mu i odgovara. Mars je onaj koji bi djelovao aktivno, poduzetnički, a Saturn je onaj koji djeluje kroz vrijeme, često i kroz prepreke, pa i blokirajući, te je ovaj aspekt onaj toplo-hladno, a u prijevodu mučenički, sado-mazo, kreni-stani. Nije lak, no uz promišljen i pametan pristup može ljudima osigurati da pokrenu i brda. 

Ipak, on zapravo donosi situacije kad smo na rubu, kad treba ići na sve ili ništa i gotovo uvijek, a pogotovo konjukcija, događaju se iskušenja za forsiranje stvari na silu. Budete li osjetili išta od toga, pokušajte se nekom introspekcijom i mirom sabrati, smiriti i pričekati da sve sagledate s mirom, ako može i distancom.

Traži li pak situacija od vas trenutačno djelovanje, dobro odvažite sve na obje strane vage i ne djelujte ishitreno. Čak i za kratku analizu prije odluke možete  naći komadić mira. A sve kako bi ista bila ispravna. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve