UTAKMICE U DOHI

Kako će se snaći hrvatska nogometna reprezentacija idućih dana u Dohi?

Na turniru u Dohi hrvatska nogometna reprezentacija igrat će dvije utakmice, sa Slovenijom 26.3., te s Bugarskom, 29.3.

Ono što upada u oči jest da izborniku Daliću planete daju dva prilično različita utjecaja.

Onaj napet je konjukcija Marsa i Saturna u Vodenjaku koji kvadriraju Škorpiona (čiji je Dalić pripadnik po Suncu), pa je za očekivati da će biti pritisaka, te da će neke odluke morati donositi na sve ili ništa.

Drugi, daleko bolji utjecaj koji bi mogao ublažiti spomenuto, jest Jupiter i Neptun u Ribama koji će potencirati vjerovanje, samopouzdanje, idealizam, te razumijevanje.

Prvi, izazovni aspekt je agresivan i svakako će donositi zahtjeve po pitanju operativnog djelovanja i odlučnosti, dok je drugi onaj unutrašnji, nježniji, no s dugoročnijim djelovanjem, nešto što bi se moglo opisati - uz vjeru u sebe, kao tiha voda koja brege dere.

Svakako će obje ove konjukcije utjecati i na igrače, pa će situacija biti šarena, promjenjljiva i samo o pametnom i mudrom balansiranju ovisit će što će prevladati.

Pobijedit će onaj koji će bolje sačuvati hladnu glavu, više vjerovati u sebe, ne reagirati na prve lopte i slične provokacije. Ukratko, slušati intuiciju,a ne nagle ishitrene poteze i reakcije izazvane vanjskim utjecajima.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve