ASTROAKTUALNOSTI: PROLJEĆE 2022

Što očekivati od ovogodišnjeg proljeća?

Početak proljeća donijet će nastavak razrade određenih zimskih tema, a koje će se morati odraditi temeljito i ozbiljno.

O čemu god da se radilo (a ovisno o individualnim natalnim kartama), trebat će zrelosti, trezvenosti i razuma, pa će oni s takvim pristupom polučiti najviše uspjeha.

Važno je ostati realan. Mars u Vodenjaku zajedno sa Saturnom u istom znaku, a svako malo oba u izazovnima aspektima s Uranom u Biku, zahtijevat će maksimalnu koncentraciju i budnost.

 

Nakon 16.4. kad Mars pređe u Ribe, sve će biti lakše, a proljeće će svakim danom dobivati onaj svoj poznati sjaj koji budi zanos u mnogima.

 

Ipak, dvije eklipse nagovijestit će da se ciklus promjena u područjima sustava vrijednosti (u prijevodu: ono što je nekad bilo važno više nije, nego je sad na prvom mjestu nešto drugo), kao i u području načina obnavljanja i borbi.

Pomrčine će se događati 30.4. (Sunčeva u Biku), te 16.5. (Mjesečeva u Škorpionu), pa tih dana budite mirni, ne ludujte i ne činite stvari pod svaku cijenu.

Držite se one „Strpljen, spašen“,  a odlučujte bar dan, dva nakon pomrčina jer će vam tada sve biti jasnije.

 

Peti mjesec bit će mirniji i ugodniji nego prethodni, a pravi polet u proljeću dogodit će se nakon 11.5. kad Jupiter uđe u znak Ovna. To će mnogima dati krila za razne akcije u prilikama koje će se otvarati.

Novi početci za mnoge učinit će ih pokretljivijim i suradljivijim za sve druge. Otvorenost i perspektiva dat će onaj pravi proljetni duh svijetu oko njih.

 

Venera će tijekom ovogodišnjeg proljeća u svom uobičajenom hodu oplemenjivati znakove Vodenjaka, Ribe, Ovna, te Bika. No i svi drugi imat će ljubavnih prilika i užitaka.

 

Nešto poduzetniji i s više energije bit će Vodenjaci, Ribe i Ovnovi zbog tranzitnog Marsa po njihovom znaku tijekom ovog proljeća.

 

Šesti mjesec donijet će lakoću komunikacije bez obzira radilo se o lakim ili teškim temama i povećanje razumijevanja među ljudima.

I tako korak po korak do ljeta i do iduće prognoze.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve