BEYONCE I JAY - Z NA JADRANU

Novi stari poznati gosti na Jadranu odmah privlače pažnju.

Jedan Strijelac i jedna Djevica izabrali su pravo vrijeme za svoj odmor, zrelo ljeto. Obojima je Mars sada u izazovnom aspektu, u Blizancu, pa je vrijeme zaista idealno za pustiti sve i odmoriti se dok se baterije opet ne napune. 

Iako njihovi znaci tradicionalno ne idu zajedno, odmah trebamo podsjetiti da to što je netko neki znak, znači samo to da mu je Sunce u tom znaku, a sve ostale planete mogu biti u bilo kom drugom znaku, doslovno!

Ovdje se radi upravo o takvom slučaju. Naime, Beyonce doduše ima Sunce u Djevici, ali to je jedino što ima od tog znaka. Ona zapravo velikim dijelom svoje ličnosti funkcionira kao Vaga, jer u tom znaku ima čak pet planeta! I tu je ključ dobrog odnosa s njenim Strijelcem, jer Vaga i Strijelac lako će naći zajednički jezik.

I Jay – Z osim nešto planeta u Strijelcu ima planete i u Vagi, a njihova sinastrija obiluje nizom lijepih aspekta, kako privatnih, tako i poslovnih. Jako su povezani na mnogim razinama. 

U kompozitnom horoskopu stellium planeta im je u Vagi i dio u Škorpionu, što obećava stalno zajedničko pojavljivanje u javnosti, poneku provokaciju, ali i vjerojatan dugi brak. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve