BEYONCE NA VRHU

Beyonce je opet osvojila Grammyje, Što kaže njena natalna karta?

Beyonce je rođena u znaku Djevice (4.9.1981.), u 10 sati prijepodne po lokalnom vremenu, u Hustonu, Texas. 

Kao i svaka Djevica, trudi se i radi pokušavajući doseći savršenstvo, te pazeći na svaki detalj. 

Mars u Lavu na Zenitu gdje je u 10. kući i Sjeverni Mjesečev čvor, ukazuju na sjajnu karijeru na stageu, a takva joj je i karma, a ne bi čudilo da ponekad zapjeva i neki klasični rock.

Trigon Marsa i Urana daje joj posebne rezerve energije, a tu je upleten i Mjesec pri kraju Škorpiona, koji nalijeće na konjukciju s Uranom, pa je sve povezano i s talentom.

Pluton na Ascendentu, u Vagi, svakako daje snažan utjecaj na druge, pa i na mase. Kako je podznak Vaga, sve to teče fino, nenaporno, a publika je prihvaća. 

Jaka 12. kuća, u Vagi, gdje su i Merkur, Saturn, Jupiter i Venera ukazuju i na unutrašnju stranu ličnosti, te da nije sve baš na pozornici, odnosno da joj je važan i njen privatni svijet. Povremena povlačenja iz javnosti dobro su joj došla da napuni baterije, da se sabere i da doživi neka svoja zadovoljstva i sreće. 

Što se tranzita tiče, kao da je pitala astrologa kad tempirati turneju.

Ona sljeduje baš sad kad joj Saturn tranzitira 4. kuću, pa joj doma baš nije uvijek najugodnije, i istovremeno kad Jupiter tranzitira 7. kuću, pa joj je sjajno s publikom, javnošću i dakako - sa suprugom. 

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve