DALIĆ – MOŽE LI JOŠ BOLJE

Hrvatski nogometni izbornik je Škorpion, a trenutačni tranziti iznjedrit će neke novine u njegovu stilu vođenja reprezentacije.

Pronicljiv, kad treba hladnokrvan, no iznutra sa strašću, odgovoran i discipliniran, tako bi se mogao opisati Dalićev pristup nogometnim temama.

S dosta kvalitetnih trigona u njegovoj natalnoj karti jasno je da se radi o ličnosti koja može potegnuti na duge staze i donijeti rezultate ze pamćenje.

Tako je i bilo 2018. kad je hrvatsku nogometnu momčad doveo do finala Svetskog prvenstva u Rusiji, a osvojeno srebro imalo je težinu zlata.

Ovogodišnji Euro događat će se osim pod još uvijek posebnim mjerama zbog epidemioloških razloga, no i pod zanimljivom kombinacijom planeta, a naročito za izbornika Zlatka Dalića.

Naime, prvi dio prvenstva donijet će određene zahtjevnosti glede usaglašavanje starog i novog – kako stila igre, tako i dobi igrača. Već neko vrijeme planete u fiksnim znacima, a pogotovo u Vodenjaku, pred Dalića stavljaju stalno nove i nove izazove, no on ima i adute u rukama kojim to može nadvladati.

Uz dobru intuiciju, a i uz sadašnji tranzit Jupitera u Ribama, mogao bi opet povući poteze za pamćenje.

Prognoza za Euro, ukratko – uspije li hrvatska reprezentacija izdržati prvi dio prvenstva, te proći dalje, u astrološkom smislu, drugi dio prvenstva je još bolje aspektiran.  Što znači da odmah od početka treba stisnuti zube i boriti se svom snagom i pameti. Drugi dio trebao bi biti lakši.

Samo naprijed!

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve