LJETO 2021

Ljeto pred nama za mnoge će biti gotovo pa oslobađajuće.

Tijekom ljetnih mjeseci na nebeskom svodu iznad nas neće se događati nikakva posebno markantna pojava koja bi uzdrmala postojeće stanje, bar ne na globalnoj razini. To ne znači da neće biti događaja, bit će i te kako, ali isti će biti ili na svoj način očekivani, ili će uslijediti kao prirodni nastavak i posljedica nečeg što nam je već više manje postalo jasno.

 

Ovo je jedno od rijetkih ljeta bez pomrčina. 

Pojednostavljeno rečeno, to znači da ono važno što se trebalo dogoditi, već se dogodilo,  a mi ćemo se tijekom ljeta najvjerojatnije baviti posljedicama tih događaja. Mnogi će tako dovoditi stvari u red u svojim životnim pričama (ovisno dakako o individualnim natalnim kartama), no na globalnoj razini, nadograđivat ćemo već promijenjeno, već započeto.

Temelji će već biti postavljeni.

 

Ni Merkur tijekom ovogodišnjeg ljeta neće niti u jednom trenutku biti u retrogradnom hodu, što znači da će kontakti i komunikaicje teći bez većih smetnji, uredno i sve će se odvijati na vrijeme.

 

Venera će tijekom ljeta tranzitirati znakove Lava, Djevice, Vage i Škorpiona u uobičajenom hodu, pa će osim što će pripadnici ovih znakova imati više ljubavnih prilika ili bogatiji ljubavni život, sve će se odvijati uredno i više manje stabilno (ako aspekti u individualnim natalnim kartama ne govore suprotno).

 

Mars će tijekom ljeta osnažiti Lavove, Djevice i Vage, pa će oni pucati od energije, a koji put i lako nasjedati na provokacije, pa neka se suzdrže od mogućeg bijesa. Neka se sjete one „Strpljen, spašen“ i neka svou silnu povećanu energiju koriste za nešto konstruktivno.

 

Jupiter će sve do 29.7. uveseljavati Ribe brojnim lijepim prilikama za širenje horizonata, a i konkretno, a u nastavku će razveseliti Vodenjake koji će tijekom 8. mjeseca doživljavati sasvim različite utjecaje, pa je moguć vrlo šaren nastavak ljeta (za njih). Bit će tu svega, i suza i smijeha.

 

Saturn, također u Vodenjaku, davat će im zahtjevne situacije na koje su već pomalo i navikli, a oni (Vodenjaci) će sazrijevati sve više.

 

Neptun i Pluton ostjau prvi u Ribama, drugi u Jarcu i nastavljaju buditi suosjećanje, odnosno promjene na koje smo već navikli.

 

Šesti mjesec bit će posebno ugodan za druženja i komunikacije, a tko može neka i putuje, jer će trigoni zračnih znakova Blizanca i Vodenjaka otvarati prilike da se sve takvo odvija lijepo, stabilno i na svoj način trezveno, organizirano.

 

Sedmi mjesec bit će također dobar, s nešto više emotivnih crta, a zbog trigona Jupitera i planeta u Raku, mnogi će ga (posebno vodeni znaci), doživjeti kao procvat svojih potencijala i zavrtjeti neku priču vraćanja k samima sebi. Bit će im lijepo.

 

Osmi mjesec bit će vjerojatno i najizazovniji i najzahtjevniji jer će na nebu biti dosta opozicija, pa će tebati mudrosti da se spoji ono što je teško spojivo ili da se suzdrži od nepromišljenih akcija (tipa iz krajnosti u krajnost).

 

Deveti mjesec bit će bolji nego osmi, donijet će određena rješenja i mirnoću, ali neće izostati ni originalnosti i invencija (zbog dobro Urana na planete u Djevici).

 

Očekujte blago  i za mnoge mirno ljeto, prihvatite sve posljejdice promjena koje su već nastale i uživajte u svakom njegovom danu!

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve