DRUŠTVENI RODITELJI

Vedran Ćorluka je Vodenjak, a njegova draga Franka je Blizanac.

 

Ovo je veza dvoje društvenjaka koji su sjajno povezani. 

Stoga su i s lakoćom podijelili svoju radost s javnošću zbog rođenja sina prošle godine.

Osim što se njihovi sunčevi znaci (Vodenjak i Blizanac) slažu, i sinastrija im obiluje poticajnim aspektima gotovo svih planeta, pa se ovaj odnos može razviti na svim razinama. 
Pored emotivnog sklada (lijepo položenih Venera u zračnim znacima), tu je još niz aspekata koji ukazuju na suradnju i u mnogim drugih područjima života. Konfliktnih aspekata gotovo da nema.
Otvoreni jedno prema drugom, ali i prema svijetu oko sebe.

Ćorluka ima i marakantnu konjukciju Marsa i Saturna u Strijelcu (dobro postavljenu prema drugim planetama), pa će proraditi njegova ozbiljnija crta kojom će na vrijeme sve usmjeriti u realne okvire. 

Trenutačni tranziti planeta idu im na ruku jer Jupiter i Saturn u Vodenjaku otvaraju niz prilika da njihova društvenost izađe na vidjelo i zaživi još jače.

Možda im malo teže padaju ograničenja zbog korone, no komunikacija putem društvenih mreža i on line naći će svoj prostor u njihovom svijetu bez prepreka.

U svakom slučaju, zbog gužve u Vodenjaku, Vedranu će cijela ova, 2021. godina biti markantna, no kako je ista gužva u dobrom aspektu prema Frankinim planetama u Blizancu, sve će se odvijati skladno i ono što je najvažnije – bit će zanimljivo.

  EHOROSKOP.net - Prvi hrvatski horoskop portal - Sve